İl Müftüsü Topçu “Cumayı Beklerken” Programına Konuk Oldu

db88b987-dab3-4e33-98f7-9e8cf11de2d6
Facebook
Twitter
WhatsApp

İl Müftülüğü ve Doğuş TV iş birliğiyle düzenlenen “İyilik Ayı Ramazan” konulu programa İl Müftüsü Mevlüt Topçu konuk oldu. Şeyh Muhammed Camii İmam Hatibi Cemal Furkan Gül’ün Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Ramazan ayının manevi atmosferi, ibadetlerin önemi ve toplumsal dayanışma konuları ele alındı.

Programda konuşan İl Müftüsü Mevlüt Topçu, il genelinde gerçekleştirilen dini hizmetler ve sosyal yardım faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan yardımlardan bahseden Müftü Topçu, Ramazan boyunca düzenlenecek vaaz, sohbet ve iftar programlarına da değindi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olduğuna dikkat çeken İl Müftüsü Topçu , vatandaşları bu mübarek ayın ruhuna uygun şekilde ibadetlerini yerine getirmeye ve ihtiyaç sahiplerine destek olmaya davet etti.

İlgili Haberler

Puan Durumu