İl Müftüsü Bilgili’den  Din Görevlilerine Teşekkür

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili il merkezinde görev yapan din görevlileri ile bir araya geldi. İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşen programda yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren Din Görevlilerine  Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesini  Yurtiçi ve Yurtdışında yapmış olduğu faaliyetlere katkılarından dolayı Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi adına teşekkür eden İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, görevlerinde başarılar dileyerek teşekkür belgelerini verdi.

İlimiz merkezinde görev yapan din görevlileri ile birlikte oldukça faydalı bir toplantı yaptıklarını söyleyen Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili,Bölgemiz için her biri birbirinden ayrı değer olan din görevlilerimize görevlerinde başarılar diledi.

Din görevlileri adına Sanayi Camisi İmam Hatibi Adnan Arslan,Göreve geldiği günden bugüne yapmış olduğu çalışmalardan dolayı büyük bir takdirle takip ettikleri İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’den teşekkür belgesi almalarının kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek İl Müftüsü Bilgili’ye şükranlarını sundu.

Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu