İl Müftülüğünde Gençlik Koordinatörlerine Yönelik Toplantı Yapıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İl ve İlçe Müftülüklerinde  görevli Gençlik Koordinatörlerine yönelik 20 Ocak 2021 Perşembe günü saat:11.00’de İl Müftülüğü konferans salonunda İl Müftüsü  Ömer Faruk Bilgili başkanlığında istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıda “Aile Okulu Projesi” üzerinde duran İl Müftüsü Bilgili; “Modern hayatın akışı içerisinde dini ve ahlaki değerlerimize uygun aile modelinin oluşturulması, aileyi devam ettirebilmek için sevgi ve saygı temellerinin İslami çerçeveler içerisinde ayakta tutulması, aile bireylerine etkili iletişim becerilerinin kazandırılması, evlilik hakkında yanlış bilinenler ile ilgili eğitim verilerek sağlıklı aile temellerinin oluşturulması amacıyla 4 İlçemizde” Aile Okulu” seminerleri planladık.” dedi.

Toplantıya; İl Müftü Yardımcısı Murat Akçay, İl Müftülüğü Şube Müdürü Ahmet Akkan ile İl ve İlçe Müftülüklerimizde görev yapan Gençlik Koordinatörleri katıldı.

Toplantı; “Gençlik Bilgi Yarışması” başta olmak üzere, Gençlik Koordinatörlerince  yürütülen faaliyetler hakkında yapılan bilgi alışverişi ile sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu