İl Müftülüğü  Çalışan Gençlik Projesi Toplantısı Yapıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Diyanet  İşleri  Başkanlığınca çalışan  gençlere yönelik yürütülen “Hem Çalışıyorum Hem Öğreniyorum” projesi kapsamında İl Müftülüğünde  toplantı düzenlendi.

İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’nin başkanlığında, D.İ.B. Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris Yavuzyiğit, Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı Selman Oral, İl Müftü Yardımcıları; Murat Akçay, Abdullah Sertoğullarından, Nazife Sağlamoğlu, İlçe Müftüleri,  İl  Vaizleri  ve  İlçe Müftülüklerinde  görevli personelin  katılımıyla çevrimiçi istişare toplantısı yapıldı.

İl Müftüsü Bilgili yaptığı açılış konuşmasında :  “Gençlik milletimizin geleceğidir, hepimizin gözbebeğidir. Çalışan gençler için sarf edilen her mesai değerlidir, kıymetlidir. Ama gençler için özel zaman ve vakit ayırmalıyız. Onlar için özel gayret içerisinde olmalıyız. Ayrıca, Diyanet İşleri Başkanlığımızın “Hem Çalışıyorum Hem Öğreniyorum” projesi ayrı bir önem arz etmekte. Muhterem Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş hocamız, bu projenin hayata geçmesi için  özel gayret etmektedir. Bu projede çalışan gençlerle meşgul olunacak, onlara maddi manevi destek olacak, onların iyi yetişmesi için gayret edecek. Onun için “Çalışan  Gençlik” çok önemlidir.” dedi.

Toplantı; Daire Başkanı Yavuzyiğit’in konuşması ve Uzman Yardımcısı Oral’ın “Hem Çalışıyorum Hem Öğreniyorum” proje sunumu,İlçe Müftülüklerinde görevli personelin  soru-cevap ve teklifler ile sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu