İHBARA RAĞMEN İLGİLENEN YOK! SİTENİN FOSEPTİĞİ DENİZE!..

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın Arsuz ilçesine bağlı Madenli mahallesinde bir sitenin fosseptik atıkları direk denize boşaltılması çevre sakinleri olmak üzere herkesi ayağa kaldırdı.
Prof. İskender Sayek Caddesi üzerindeki çevre sakinlerinin iddiasına göre, iki gündür fosseptik atıklarını denize döküyor. Denizde atık akıntıları gördüklerini cep telefonu ile çekerek kirliliğin boyutunun ve tehlikesini insan sağlığı bakımından olumsuzluklara yol açacağını ifade ettiler.
Durumu 153 numaralı hattı arayarak yetkililere bildirdiklerini ancak gerekli ilgiyi göremediklerini belirterek biran önce insan ve çevre sağlığı için tedbirlerin alınması gerektiğinin altını çizdiler.
Ayrıca, vatandaşlar foseptik atıkların denize boşaltılmasının sadece kötü bir görüntü oluşturmakla kalmadığını, aynı zamanda insan sağlığına, deniz ekosistemlerine, doğaya ve çevreye zarar verdiğini vurguluyorlar. Özellikle halka açık deniz ve plajlarda bu tür atıkların denize dökülmesinin insan sağlığı için ciddi tehlikeler oluşturabileceğine dikkat çekiyorlar.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu