İç transferde ilk hedef şimdiden belli: Ayoub El Kaabi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Faslı golcü için harekete geçen Hatayspor yönetimi, Volkan Hoca’nın da talebi üzerine sezon bitmeden Ayoub’un sözleşmesini uzatmak istiyor

Atakaş Hatayspor bir yandan ara transfer döneminde takıma yapılacak takviyeler için mesai harcarken bir yandan da iç transferde yavaş yavaş harekete geçmeye başladı. İlk olarak, geçtiğimiz sezonun başında takıma kazandırılan ve attığı gollerle adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Faslı golcü Ayoub El Kaabi’yi takımda tutmayı hedefleyen Bordo-Beyazlılar girişimlere şimdiden başladı. Takımın başına gelmesiyle birlikte şehre yeniden futbol heyecanı getiren teknik direktör Volkan Demirel’in de, Ayoub El Kaabi’nin takımda tutulmasını istediği öğrenildi. Volkan Hoca’nın ısrarlı talebi üzerine harekete geçen yönetimin sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli golcüye yeni bir anlaşma teklif etmeye hazırlandığı ifade ediliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan, Ayoub El Kaabi için kulübe gelen resmi bir teklif olmadığını ifade etti. El Kaabi’nin sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini hatırlatan Tazearslan, Ayoub’un Hatayspor’un kilit oyunculardan biri olduğunun altını çizdi ve Ayoub’u takımda tutmak istediklerini dile getirdi.

Takımın en skorer oyuncusu konumunda bulunan Ayoub El Kaabi gol krallığı sıralamasında 6’ncı sırada yer alıyor. 13 maçta 5 gole imza atan El Kaabi, bu gollerin 4’ünü Demirel yönetiminde attı. Geçen sezon 31’i ilk 11’de olmak üzere toplamda 34 maçta Bordo-Beyazlı formayı sırtına geçiren Ayoub El Kaabi, bu maçlarda takımına 18 gol, 2 asistlik bir katkı yaptı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu