Hüseyin Sarıoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Hatay’ın köklü, saygın ve sevilen ailelerinden Sarıoğlu ailesinin kıymetli büyüğü Hüseyin Sarıoğlu dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi , Karaahmetli Aşireti Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şaban Doğru Karaahmetli’nin abisi olan merhum Hüseyin Sarıoğlu’nun cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde öğle namazına müteakip Eski Sanayi Camii İmam Hatibi Adnan Arslan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Karlısu mahallesi asri mezarlığındaki aile mezarlığına dualar ve gözyaşları arasında defnedildi.
Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Resmi Kurum Müdürleri, STK Başkanları, Akraba ve Sevenleri katılarak Şaban Doğu ve Sarıoğlu ailesinin acısına ortak oldular.
Merhum Hüseyin Sarıoğlu için taziyenin Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksi karşısında bulunan evinin önünde kurulan cenaze çadırında alınacağı bilgisi verildi.
Şehri Hatay Haber Portali  olarak Merhum Hüseyin Sarıoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu