HÜKÜMET VE KARAYOLLARINA ‘ACİL’ ÇAĞRISI!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Cumhuriyet Halk Partisi Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, Dörtyol-Payas Karayolu’nda meydana gelen ve vatandaşların canını alan ölümcül trafik kazaları konusunda acil eylem çağrısında bulundu.
CHP’li Başkan Keskin, devletin ve ilgili tüm siyasi partilerin, hükümetin ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nün bu ‘ölüm yoluna’ derhal müdahale etmesi gerektiğine işaret ederek hükümetin yol yapım çalışmalarıyla övünmesine rağmen, Payas yolunun güvenlik standartlarına hâlâ ulaşmamış olmasını eleştirdi.
Hükümet, her fırsatta yol yapımını gündeme getirdiğine dikkat çeken CHP’li Keskin “Ancak Dörtyol-Payas karayolu gibi hayati öneme sahip bir güzergahta gerekli önlemler alınmıyor. Bu kabul edilemez bir ihmal ve sorumsuzluktur” dedi.
Ayrıca, Başkan Keskin, kazalarda hayatını kaybeden vatandaşların sorumluluğunun doğrudan Karayollarına ait olduğunu ve refüj düzenlemeleri, hız tünelleri, ve yeterli ışıklandırma gibi acil önlemlerin alınmasını talep etti. Bu konunun bizzat takipçisi olacaklarının altını çizen Keskin, halkın can güvenliğini sağlamak için mücadele edeceğini vurgulayarak “Tüm siyasi partileri ve vatandaşları, bu hayati meselede ortak hareket etmeye ve gerekli tüm başvuruları yapmaya davet ediyorum. Artık bir can daha yitirmeyelim. Payas halkı güvenli yolları hak ediyor!” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu