Hukukçu Yazarlardan “Hayata Karşı Suçlar” Kitabı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hukukçu yazarlar  Veysel Gültaş ve Safa Ezer tarafından kaleme alınan “Hayata Karşı Suçlar” kitabı raflardaki yerini aldı. Kasten Öldürme (TCK 81), Nitelikli Hâller (TCK 82), Kasten Öldürmenin İhmali Davranışla İşlenmesi (TCK 83) ve Neticesi Sebebiyle Ağırlaşmış Yaralama (TCK 87–4) konu başlıklarının yer aldığı “Hayata Karşı Suçlar”, (Kasten Öldürme/Kasten Yaralama) kitabı  TCK 81, 82, 83, 87/4 maddelerini kapsamakla birlikte, söz konusu maddelerle ilgili “genel hükümler”le ilişkilendirilmesi gereken ilgili maddelerde çalışmanın içinde yer almıştır. Maddelerin açıklamaları yapılırken her bir madde “genel hükümler”in ışığı altında değerlendirilmiştir.

Hayata Karşı Suçların kısa sürede yoğun ilgi gördüğünü ifade eden kitabın yazarlarından Avukat Safa Ezer  ,Avukatlık mesleğine ışık tutacak  “Hayata Karşı Suçlar” kitabının Ocak ayı itibari ile seçkin kitapçılar ve internet sitelerinde satışta olduğunun altını çizerek duayen Hukukçu yazar  Veysel Gültaş ile birlikte kaleme aldıkları eserlerinin Hukuk dünyasına güzel bir armağan olduğunu söyledi.

Safa Ezer Kimdir?

1969 yılında Hatay ili Altınözü ilçesi Yarseli köyünde doğdu.1994 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun oldu. 1996 yılından bu yana Hatay Barosuna kayıtlı olarak Antakya da serbest Avukatlık yapmaktadır. 2006 ile 2013 yılları arasında Hatay Polis Meslek Yüksek Okulunda Türk Ceza Hukuku ve Ceza Muhakemesi Hukuku alanında öğretim görevlisi olarak ders vermiştir. Halen Antakya’da serbest Avukatlık mesleğine devam etmektedir.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu