Hoş Geldin Yüsra Bebek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz iş dünyasının başarılı ve sevilen isimlerinden biri olan  Adem Karadeniz ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşadı.

Büşra&Adem Karadeniz çiftinin ikinci bebekleri olarak dünyaya gelen bebeğe Yüsra adı verildi. Özel Defne Hastanesinde bölgenin en çok tercih edilen doktorlarından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr.Hülya Artuç Karabiber kontrolünde doğumu gerçekleştirilen Yüsra  bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verilirken Büşra&Adem çiftinin ve ilk çocukları Nimet’in   mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu.

İkinci kez baba olmanın heyecanını yaşadığını ifade eden Adem Karadeniz ,Yüsra  bebeğin ve tüm bebeklerin ailelerine ülkelerine hayırlı evlatlar olmalarını dilediğinin altını çizdi. Karadeniz :” 7 Aralık 2021  tarihinde Dünya’ya gelen bebeğimiz Yüsra’nın anne karnındaki takip süresi boyunca, özveri ile tıbbi bilgisini ve insani ilgisini esirgemeyen ,kızımızın   doğması için insanüstü bir sabır gösteren ve ardından başarılı bir şekilde Özel Defne Hastanesinde doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr.Hülya Artuç Karabiber’e , Doğumhanenin deneyimli tüm personeline iş disiplinleri ve sevgi dolu yaklaşımlarından ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Minnettarız. ”dedi.

Şehri Hatay Haber Portalı    olarak Karadeniz  ailesine Hayırlı olsun ,Allah analı babalı büyütsün dileklerimizi gönderiyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu