“ Hoş Geldin Bahar ” Sergisine Yoğun İlgi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ressam Mehmet Ezer Küratörlüğünde birbirinden  başarılı ressamların eserlerinin sergilendiği “ Hoş Geldin Bahar ” adlı karma sergi yoğun ilgi gördü. Hatay Arkeoloji Müzesinde gerçekleşen sergiyi ziyaret edenler arasında  İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi öğretim görevlileri, Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmenleri ve çok sayıda sanat sever vardı.

Serginin bekledikleri gibi yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Ressam Mehmet Ezer yaptığı açıklamasında :” Hatay’da küratörlüğünü yapmış olduğum baharın ilk sergisi olan “HOŞ GELDİN BAHAR” adlı karma resim sergimizi gerçekleştirdik. Bu serginin amacı diğer sergilerde de olduğu gibi sanatın ve sanatçının Hatay’daki önemini genişletmek duyurmak ve yaymaktır. Bunun için bütün sanatçı arkadaşlarımla ve destekçilerimizle sergilere, sanatsal faaliyetlere vb. Etkinliklere devam edeceğiz.

Bu sergide desteklerini esirgemeyen Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ,Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesinde görev yapan hocalarıma katılımcı arkadaşlara sergide bizi yalnız bırakmayan bütün sanat severlere teşekkür ederim.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu