Hollandalı Judith Koenes :” Hatayspor’u Çok Seviyorum”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz sezon öncesinde Hatayspor’u yakından görmek üzere şehrimize geldiğinde gazetemize haber olan Hollanda Groningen’de yaşayan FC Groningen takımı taraftarı Judith Koenes,Yeniden Hatay’a geldi. Hatayspor’un bütün maçlarını büyük heyecan ile takip ettiğini söyleyen Judith Koenes, Hatayspor’u çok seviyorum dedi.
Gönül verdiği takımın şehrinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Hollandalı Judith Koenes yaptığı açıklamasında:” Geçtiğimiz sezon öncesi hayran olduğum Hatayspor’u ve maçların oynanacağı stadı görmek için geldiğimde Tanrı karşıma Hatayspor’a ömrünü adamış Komando Mehmeti çıkarmıştı.Bu gerçekten benim için çok büyük bir şans oldu. Hatay Stadyumunu gezerken yaşadığım heyecanı anlatamam.Hele ki bendeki bu heyecanı görüp te seni bir maçta bu stat da konuk edeceğiz inşallah diyen Komando Mehmet’in sözleri sonrasında kalbim duracak gibi olmuştu.İşte o an benim için çok büyük bir aşk başladı.Bu aşkın adı Hatayspor’du.İstanbul’da televizyondan izlediğim Hatayspor’u mu 13.hafta mücadelesinde Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmada canlı canlı izleme şansı yakaladım.O heyecanı hala yaşamaktayım ben.Futbolun içerisinde her daim olan ben Hollanda Groningen’e gittiğimde Hatayspor’u televizyondan ve internetten izledim.Birde bana Hatayspor’u yakınlaştıran Komando Mehmet’in Ergin Medya Tv’de ki programından takip ettim. Hatayspor’u izlemeye devam edeceğim o benim takımım çünkü. Trabzonspor deplasmanı ile yeni sezona merhaba diyecek olan Medeniyetler şehrinin futbol kulübüne başarılar diliyorum.”dedi.

Böylesine güzel insanlardaki Hatayspor aşkını görünce takımımızın ne denli güzel bir noktaya geldiğini görmekteyim diyen Tribün Lideri Mehmet Deviren (Komando) yaptığı açıklamada :” Hollanda’da futbolun içinde uzun yıllardır yer alan Judith Koenes’in bizleri bir kez daha ziyaret etmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Kendisi ile sohbetimiz hep Hatayspor üzerine olmaktadır. Türkçe anlıyor ve konuşuyor.Bu anlamda iletişim sorunu yaşamıyoruz.Bu yılda kendisini bir maçta misafir etmek istediğimi söylediğimde mutluluktan gözlerinin dolduğuna şahit oldum.Ayrıca geçtiğimiz günlerde kaybettiği kardeşimden dolayı bana taziye dileğinde bulunması ve mezarlık ziyareti gerçekleştirmek istemesi ne denli hassas bir insan olduğunu gösterdi bize. Judith Koenes Hatayspor’u seviyor ya biz de onu çok seviyoruz.Burası artık onun da şehri.Her zaman başımızın üzerinde yeri var.”dedi.

Talip Köleoğlu

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu