HMKÜ’den  Mesleki ve Eğitsel İşbirliği

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi  ile Türkiye TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. arasında mesleki ve eğitsel konularda iş birliği yapmayı hedefleyen bir protokol imzalandı.

Protokol HMKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ve TUI Grubu Türkiye Temsilcisi Kaan Şahinalp tarafından, rektörlük makamında imzalandı. İmzalanan iş birliği protokolü kapsamında öğrencilere  istihdam olanakları sağlanırken öğretim elemanlarına iş başı eğitimi, saha araştırması imkanları ile indirimli tatil fırsatları sunuluyor.

İmza sonrası TUI Grubu Türkiye Temsilcisi Kaan Şahinalp ve İK Direktörü Satı Murat Demirer, Antakya Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm Otelcilik-Seyahat ve Aşçılık Bölümü öğrencileri ile Hüsamettin Doğan Konferans Salonu’nda bir araya geldiler. Kaan Şahinalp, imzalanan iş birliği protokolünün ehemmiyetini ve sağlayacağı yararları öğrencelerimize anlatırken, İK Direktörü Satı Murat Demirer ise TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri ve öğrencilerimize stajları esnasında sunacakları eğitimleri ve sosyal imkânları sunumunda dile getirdi.Antakya Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Soner Soylu, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ali Bedir ve Otel Lokanta İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Soner Küçük ve bölüm Öğretim Üyeleri Duygu Babat ve Furkan Hafif ile Hatay Mutfağı Ar-Ge Merkezinde bir araya gelen grup temsilcileri Aşçılık bölümü öğrencileri tarafından Antakya mutfağına özgü yemeklerin tadına bakarak, hem Ar-Ge merkezimiz hem de bölge gastronomi turizmi hakkında bilgi aldılar.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu