Hızlı ve Kaliteli Özbekistan’a Sevkiyat Hizmetleri

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Özbekistan Karayolu Nakliye hizmet alanında, hızlı ve güvenilir donanımlarla 2001 yılından günümüze hizmet vermekte olan Saygınlar lojistik, havayolu, karayolu ve denizyolu taşımacılığı için geniş araç filosuna sahiptir. Nakliye bağlantı noktalarına ve ülkeler arası taşımacılığa kadar bütün düzenlemeleri uzman kadrosuyla birlikte yapmaktadır.Tüm taşımaları CMR sigorta kapsamında olup iki milyon euro’ya kadar ihracat / ithalat firmalarının ürünleri koruma altına alınmaktadır. Firma UND ve UTİKAD üyesidir.
Taşkent Uluslararası Nakliye Hizmetleri
Özbekistan uluslararası nakliye hizmetleri için Türkiye şehirlerinden, Azerbaycan şehirlerine kadar km hesabı, taşınacak ürünün ve malın nitelikler kontrol edilmektedir. Özbekistan parsiyel taşımacılık için çözüm odaklı çalışmakta olan ekip, C2 yetki belgesi, İOS 9001 kalite yönetim uygulamalarına ve ulaştırma bakanlığı izinleriyle karayolu taşımacılık yasal düzenlemelerine tabii tutulmuştur. Güvenli ve hızlı teslimat için büyük bir ekiple çalışılmaktadır.
Türkiye’den Özbekistan’a soğuk taşımacılık, parsiyel ve lojistik taşımacılık için gerekli olan bütün araç donanımlarına sahip olan Saygınlar lojistik firması, kurumsal hizmet alanıyla her zaman yanınızda olacaktır. Profesyonel ve güvenli hizmet için aynı zamanda CMR sigorta yönetmeliğine uygun Özbekistan uluslararası nakliye hizmeti vermektedir.
Saygınlar, Özbekistan Nakliye & Lojistik Çözümler
Özbekistan frigo taşımacılık için nakliye ve lojistik çözümlerde, geniş ve bakımlı araç filosuyla hizmet vermektedir. Güvenli ve kaliteli çalışma alanı oluşturmak için 2001 yılından beri ekibini kurmuş, eğitimli yöneticiler ve uzman şoförlerle birlikte çalışma kararı almıştır. Sertifikalı ve eğitimli kadrosuyla birlikte koordine bir şekilde hizmet verir.
• Hızlı depolama ve teslimat hizmet alanını oluşturmuştur.
• % 100 çözüm odaklı, zeki ve disiplinli ekip arkadaşlarına sahiptir.
• Avrupa, Ortadoğu ve Türki ülkeler arasında nakliye ve lojistik hizmeti donanımlarına sahiptir.
• Takip sistemi, bilişim sistemleri ve sevkiyat düzenlemeleriyle kesintisiz hizmet alanı oluşturmuştur.
• Nakliye, frigo ve parsiyel hizmet alanına göre özmal araç filosuna düzenli bakım ve periyodik kontroller uygulamaktadır.
• Güvenilir, kaliteli ve hızlı teslimat yönetmeliği uygular, planlı, güzergah düzenlemelerine göre hareket ederek, kurumsal hizmet vermeyi amaçlar. % 100 müşteri memnuniyeti odaklı, ulusal değerlere ve uluslararası yasalara göre hareket etmesini bilir.
% 100 Güvenilir, Hızlı Ve Kaliteli Lojistik Hizmetleri
Azerbaycan lojistik ve nakliye hizmet alanı için Saygınlar nakliyat özel araç filosuyla hızlı hizmet alanları oluşturmuştur. Güzergahını, Gürcistan üzerinden Azerbaycan’a roro gemisi ile Kazakistan’a, daha sonra karayolu ile Özbekistan adres teslimi. Türkiye’nin dört bir yanından en hızlı ve iyi hizmeti vermeyi amaçlamıştır. Güvenli ve sınırsız erişim için Whatsapp iletişim hattını kullanabilirsiniz.
Güvenilir ve kaliteli hizmet alanları sunarak, size özel seçenekler sunmaya, sigortalı ve zararsız taşımacılık alanları oluşturmaya özen göstermektedir.
Özbekistan Lojistik Fiyatları
Özbekistan lojistik fiyatları için taşınacak malın özelliklerine dikkat edilmektedir. 30 saatte kadar süren Özbekistan lojistik, Tedarik yolculuğunda, tır ve kamyon kapasitesi, parsiyel taşımacılık, nakliye hizmetler ve frigo lojistik hizmetleri için düzenlemeler yapılır. +90 326 225 26 88 numarası üzerinden lojistik hizmetleri için detaylı bilgi alabilirsiniz.

Özbekistan Nakliye

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu