Hızlandırılmış Kurs İle Sınava Hazırlanıyorlar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yetenek sınavlarıyla öğrenci alan Lise ve Üniversitelere öğrenci hazırlayan Selmani Baki Resim Atölyesi,Yaklaşan Üniversite sınavları öncesi Covid-19 salgını sürecinde verilen arayı telafi etmek amacı ile hızlandırılmış kurs ile öğrencilerini sınava hazırlıyor.Kurucu Ressam Selmani Baki Kocaispir ile alanında deneyimli eğitmenler Birkan Başçeken,Turan Sala ,Muhammed Akdemir, Fatih Çınar  ve Nergis Doğru nezaretinde sınavlara hazırlanan öğrencilerin gelenekleri bozmayarak yine yüzde yüz başarı elde etmelerine kesin gözüyle bakılıyor. Üniversitelerin akademik takviminin 13 Eylül itibari ile başlayacağı açıklamasının hemen akabinde yetenek sınavlarının da erken olması sebebi ile tüm öğrencilerine hızlandırılmış kurs veren Selmani Baki Resim Atölyesinin kurucusu Selmani Baki Kocaispir öğrencilerinin başarısı için ellerinden gelenin fazlasını yapma çacasında olduklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Güzel Sanatlar Lisesi sınavlarını tamamladıklarını söyleyen Selmani Baki Resim Atölyesi Kurucusu Ressam Selmani Baki Kocaispir ,Sınavların çok iyi geçtiğini ve yine yüzde yüz başarı beklediklerini söyledi.Kocaispir: “ Şimdi önümüzde Güzel Sanatlar Fakültelerinin sınavları var.Bunun için Hafta’nın Altı günü 11:00 ve 19:00 saatleri arasında eğitimlerimizi sürdürmekteyiz. Alanında deneyimli eğitmenlerimiz Birkan Başçeken,Turan Sala , Muhammed Akdemir, Fatih Çınar  ve Nergis Doğru ’nun bir kurstan ziyade bir ev ve aile ortamında öğrenci yetiştirdikleri atölyemizde başarının  altındaki sır özveri ve disiplinden gelmektedir. Resim yapmanın  yüzde 99’u çalışmak, %1’i yetenektir. Bu sözden yola çıkarak çalışmalarımızda hız kesmiyoruz. Atölyemizin  müstakil bir konumda bulunması ve açık havada ders vermeye uygun olması normalleşme sürecinde öğrencilerin güvenli koşullarda çalışmalarına olanak sağlamaktadır.Başarının adresi olan kurumumuzda sınava girecek olan öğrencilerimiz  ile beraber sınava giderek her koşulda yanlarında olduklarını hissettirmeye devam ederek farkımızı ortaya koymayı sürdüreceğiz. 2007den beri faaliyet gösteren kurumumuzda o yıldan günümüze her yıl yüzde yüz başarımız ile herkesin takdir ettiği bir kurum olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Şehit,Gazi ve yetiştirme yurdunda kalan çoçuklara ücretsiz eğitimizin olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim.Bu yılda yüzde yüz başarı elde edeceklerine inandığım öğrencilerime başarılar diliyor ve onların üzerinde büyük emekleri olan eğitmenlerimiz Birkan Başçeken,Turan Sala, Muhammed Akdemir, Fatih Çınar  ve Nergis Doğru’ya şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Kurs almak isteyen öğrencilerin 0530 513 29 66 telefon numarasından ulaşabileceği atölyenin adresi: Akevler Mah. 6.Akevler Sokak Mirat Durgun Apartmanı Sabiha Gökçen Anaokulu Karşısı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu