Hiçbir oyuncumu kadro dışı bırakmayı düşünmüyorum

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Demirel: “Elimde kısıtlı bir kadro yok, hepsi benim için bir değer. Ben hepsinden faydalanmak istiyorum. Ruben’in ailevi sorunları vardı, kadro dışı bırakmadım. Ben hayatımda 4 ay kadro dışı kaldım. Nasıl bir dönem olduğunu biliyorum. Bu nedenle hiçbir oyuncumu kadro dışı bırakmayı düşünmüyorum”
Atakaş Hataspor teknik direktörü Volkan Demirel, 2-1 kazanılan Beşiktaş maçı sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hatayspor’un kısıtlı bir kadroya sahip olduğu yönündeki değerlendirmelere katılmayan Volkan Hoca, Ruben’in ailevi nedenleri dolayısıyla idman kaçırdığını ve bu nedenle düzenli forma giymediğini söyledi. Futbolculuk döneminde 4 ay kadro dışı kaldığını ve bunun zorluğunu bildiğini ifade eden Demirel, hiçbir oyuncusunu kadro dışı bırakmayı düşünmediğini ifade etti.
Takımdaki tüm oyunculardan faydalanmak istediğinin altın çizen Demirel, “Elimde kısıtlı bir kadro yok, hepsi benim için bir değer. Ben hepsinden faydalanmak istiyorum. Bugün Ribeiro oynar, yarın başkası oynar. Ribeiro Beşiktaş maçının planlamasında vardı. Tabiki daha da iyi olacak. Ruben ailevi bir problem yaşadı. Bir hafta on gündür bizimle beraber değildi. Bazı yerlerde ‘Volkan Hoca kadro dışı bıraktı’ şeklinde haberler yazılıyor. Ben hayatımda 4 ay kadro dışı kaldım. Nasıl bir dönem olduğunu biliyorum. Bu nedenle hiçbir oyuncumu kadro dışı bırakmayı düşünmüyorum. Elimdeki bütün oyuncuları kullanmaya çalışacağım. İster 10 dakika ister 3 dakika ister 90 dakika. Benim görevim oyuncuları en iyi şekilde hazırlamak. Ben bu yüzden hocayım. Ribeiro’dan önümüzdeki haftalarda daha fazla faydalanacağız” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu