HGC Başkanı Abdullah Temizyürek: ACI DOLU BİR YILI GERİDE BIRAKIYORUZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, 2021 yılının basın camiası adına acı kayıplarla geçtiğini belirterek ebediyete intikal eden Hatay Zafer Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tevfik Fazlı Doğan ve Kurtuluş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Numan Dingil’i rahmetle andı.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek yeni yıl kutlama mesajı yayımladı. Yayımladığı kutlama mesajında 2021 yılının acı kayıplarla geçtiğini belirten HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi şartlarının devam ettiği ve acı kayıplarla geçen bir yılı daha geride bırakacağız. Görev aldığımız süre içerisinde basın camiası içerisinde bazı meslektaşlarımızı kaybettik. Hatay Zafer Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tevfik Fazlı Doğan ve Kurtuluş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Numan Dingil ağabeylerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz.” dedi.

Gazetecilik mesleğinin saygın hale gelmesi için tüm imkanların seferber edildiğini belirten HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, “Mesleğimizin kalitesini yükseltmek, mesleğimizin saygın hale gelmesi için gerek federasyon, gerek konfederasyon, gerekse resmi kurumlarımız Basın İlan Kurumu ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı nezdinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mesai mefhumu gözetmeyerek bir kamu görevi gören meslektaşlarımızın Basın Ahlak Kuralları içerisinde görevlerini yapmaları için elimizden gelen tüm imkanları kullanmaya devam ediyoruz.” dedi.

2022 yılının gazetecilerin haklarının kazanıldığı bir yıl olmasını dilediğini belirten HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, “Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak meslektaşlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını her platformda dile getirerek çözüm aramaya devam ediyoruz. Acı kayıplarla geçen bir yılı daha geride bırakarak, yeni yılda tüm meslektaşlarımızın haklarının kazanıldığı bir yıl olmasını ümit ediyor, yeni yılın başta üyelerimiz ve meslektaşlarımız olmak üzere ilimize, memleketimize, ülkemize ve dünyada barışın, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyor, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu