“HESOB Başkanlar Kurulu toplandı”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlar Kurulu Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

HESOB evinde Abdulkadir Teksöz’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, HESOB Başkan Vekilleri Aziz Fatih Yılmaz, Sabit Ak ve Erol Akın, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve ilçelerden gelen oda başkanları katıldı.

TEKSÖZ’DEN GÜÇBİRLİĞİ ÇAĞRISI

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, toplantıda, birlik ve beraberlik içerisinde tüm sorunların çözülebileceğini söyledi. Teksöz, il genelinde faaliyet gösteren oda başkanları ile yılda bir kez toplantı düzenlediklerini belirterek , “Aslına bakarsanız her gün bir aradayız. Ama mevzuat gereği bu toplantının yılda bir defa yapılması gerekiyor” dedi.

Esnafın sorunlarını çözmek için çalıştıklarını belirten Teksöz, şöyle konuştu: “Esnaf bir ülkenin ekonomisinin temelini oluşturuyor. Bizler tüm üyelerimizin sorunlarını gerekli mercilere iletiyoruz. AB hibe programları çerçevesinde projeler geliştiriyoruz. Çeşitli kurslar açarak esnafın her yönden gelişmesi ve çağa ayak uydurması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. 24 saat esnafımızın yanında ve emrinizdeyiz” dedi.

Başkan Teksöz, toplantıya katılan herkese teşekkürlerini iletti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu