HBC YÖNETİMİ ANNELER GÜNÜNÜ UNUTMADI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Hatay Basın Cemiyeti, Anneler Günü’nde cemiyet üyesi anneleri ve şehit basın mensuplarının annelerini ziyaret etti.

HBC Başkanı Hikmet Otuzbir ve cemiyet yönetim kurulu üyeleri ilk olarak depremde hayatlarını kaybeden cemiyet üyelerinin annelerini ziyaret etti. Başkan Otuzbir ve yönetim kurulu üyeleri depreme Antakya’da ailesiyle birlikte yakalanan ve enkazda ailesiyle birlikte hayatını kaybeden İzzet Nazlı’nın acılı annesini ziyaret etti. Nazlı anneye tekrardan başsağlığı dileklerini ileten HBC yöneticileri, her daim ailenin yanında olduklarını belirterek hazırladıkları hediyeleri anneye takdim ettiler. Başkan Otuzbir ardından ailesiyle birlikte depremde hayatını kaybeden cemiyet üyesi Burak Milli’nin annesini cemiyet üyesi Anadolu Ajansı İskenderun muhabiri ile birlikte hanesinde ziyaret etti. Aileye başsağlığı dileklerini ileten Başkan Otuzbir, her daim ailenin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek hediye takdiminde bulundu. Şehit annelerinin anneler gününü kutlayan Başkan Otuzbir, kendilerinin de evlatları olduklarını belirterek ziyaretlerini hatıra fotoğrafları ile noktaladı.

HBC ÜYESİ GENÇ ANNELERE NEZAKET ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİ

Başkan Otuzbir, HBC üyesi genç anneleri ziyaret etti. HBC yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette MBY Ajans sahibi Faika Bayrak’ı ve Anadolu Ajansı muhabiri Lale Karagöz’ü ziyaret eden heyet, genç annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak hediye takdiminde bulundular. Fark yaratan bir programa daha imza atan HBC Başkanı Hikmet Otuzbir ve yönetim kurulu, video konferans ile de cemiyet üyesi annelerinde anneler gününü kutladılar.

HBC başkanı Otuzbir ve yönetim kurulu başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutladığını dile getirerek, HBC’nin bir aile birliği olduğunu da sözlerine eklediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu