“Hayat İzzettin Yılmaz ile Hatay’da normale dönüyor”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Depremle sarsılan Hatay’da Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın çalışmalarıyla hayat normale dönmeye devam ediyor.

Başkan İzzettin Yılmaz, günler öncesinden planlanan programda Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Milli İrade Parkı’nda çeşitli etkinlikler düzenlendi. “Hayat Hatay’da Yeniden” projesiyle Minik Şeflerle Gastronomi ve Kültür Sanat etkinliği gerçekleştirildi.

Hatay’ın gastronomi ve sanatsal özelliklerinin ön plana çıkartıldığı programlara ilgi yoğun oldu. Boyama, pasta ve künefe yapma gibi etkinliklerle moral bulan ve depremin etkilerini bir nebze de olsa üzerlerinden atan çocuklar ve gençler İzzettin Yılmaz’a programdan dolayı teşekkür ettiler.

YILMAZ: AMACIMIZ ANTAKYA’MIZDA HAYATI NORMALE DÖNDÜRMEK

Programa katılan ve programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, amaçlarını bu tür çalışmalarla hayatı normale çevirmek olduğunu kaydetti. Depremzede vatandaşlara yönelik temizlik, su temini, gıda, hijyen gibi çok sayıda hizmetin kesintisiz olarak sunulmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Yılmaz, sosyal belediyecilik çalışmalarından da taviz vermeyeceklerini söyledi.

Başkan Yılmaz, programda yaptığı açıklamada, “Hayat Hatay’da Yeniden” projesiyle Milli İrade Parkımızda düzenlenen Minik Şeflerle Gastronomi ve Kültür Sanat etkinliğinde emeği geçen ve destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Antakya’mızın 95 mahallesinde ve 40 konteyner kentinde çalışmalarımız aralıksız sürecektir” dedi.

“Hayat Hatay’da Yeniden” programı sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu