HATOKDER’den Bir İndirim Hamlesi Daha

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Okul öncesi eğitim kurumları konusunda yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra kurumlar ile peş peşe yaptığı indirim protokolleri ile farkını ortaya koymaya devam eden Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği, Hatay Büro Memur- Sen 1 No’lu Şube üyeleri ile indirim ve danışmanlık protokolü imzaladı.
Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği makamında gerçekleşen imza töreninde; Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Büro Memur- Sen 1 No’lu Şube başkan yardımcıları Ömer Kabaklı, Mustafa Şanverdi ve kadın kolları temsilcisi Juli Okuyan hazır bulundular. İmzalanan protokol ile Hatay Büro Memur- Sen 1 No’lu Şube üyelerinin çocuklarına Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği üyesi okullarda indirim ve danışmanlık olanağı sağlandı.
Yoğun çalışma tempoları arasında kurumlar ile indirim protokollerine hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu yaptığı açıklamada:” Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Yönetim Kurulu; Hatay Büro Memur- Sen 1 No’lu Şube Başkanı Özkan Aslan, Başkan yardımcıları Ömer Kabaklı, Mustafa Şanverdi ve Kadın kolları temsilcisi Juli Okuyan ile bir toplantı gerçekleştirmiştir. Ve toplantı neticesinde iki kurum arasında kurumsal indirim ve danışmanlık protokolü imzalanmıştır. Protokolün iki kurum üyelerine hayırlı olmasını diliyoruz.”dedi.
Çalışmalarını yakından takip ettikleri HATOKDER ile indirim ve danışmanlık protokolü imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Hatay Büro Memur- Sen 1 No’lu Şube Başkanı Özkan Aslan ,Protokol her iki taraf için hayırlı olsun dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu