HATOKDER’den Başkan Çinçin’e Ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Yönetim Kurulu tarafından geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek yeniden Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Hikmet Çinçin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu önderliğinde gerçekleşen ziyarete Yönetim Kurulu Üyeleri Gazi Zan, Hülya Rende, Çiğdem Sağaltıcı, Gülşah Özdemir ve  Bengü Kurşun Depçe katıldılar.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’e hayırlı olsun dilekleri ile HATOKDER adına  çiçek veren Başkan Fatma Oduncu yaptığı açıklamasında :” Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile yeniden Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine seçilen Hikmet Çinçin  beyefendiye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimiz sırasında derneğimizin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili bilgi alış-verişinde bulunduk. Sayın Başkanımız okul öncesi alanında yapılabilecek tüm çalışmalarda işbirliği içerisinde hareket etmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etmişlerdir. Başkanımıza, ağırlamaları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.

Çalışmalarını yakından takip ettiği Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Okul öncesi alanında yapılabilecek tüm çalışmalarda işbirliği içerisinde hareket etmekten memnuniyet duyacakları HATOKDER Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu