HATOKDER’de Erken Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kısa adı HATOKDER olan Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği okul öncesi konusunda yaptığı çalışmaların yanında dzenlediği etkinlikler ile de dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

Cumhuriyetimizin  kuruluşunun 100. Yılını kutlamamıza sayılı günler kala Büyük dalyan Limak Konteyner kent anasınıfını ziyaret eden HATOKDER yönetimi geleceğimizin teminatı minikler ile erken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşadılar.

Heyecanı ve gururu adeta gözlerinden okunan Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu coşku dolu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında:” HATOKDER olarak; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde; Büyük Dalyan Limak Konteyner kent anasınıfını ziyaret ettik.Cumhuriyet Bayramı coşkusunu erkenden yaşadığımız minik öğrencilerimize  ihtiyaçları olan kırtasiye malzemelerini hediye ettik.Ve kıymetli bir  hocamız tarafından İstanbul’dan çocuklarımıza gönderilen  hikaye kitaplarını da minik sahiplerine ulaştırdık.Sevgili öğretmenimiz Pınar Doğru Gün ve minik yavruları ile   tüm öğretmen ve çocuklarımızın Cumhuriyet Bayramı çok mutlu ve kutlu olsun”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu