Hatokder Çocukları Eğlendirmeye Devam Ediyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde düzenledikleri etkinlikler ile konteyner kent ve köylerde eğitim gören minik öğrencilere keyifli zamanlar geçirmelerini sağlayan Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği çocuk şenliği adı altında etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Kapısuyu Kırsal Kalkınma ve Turizm Derneğinin daveti ile Samandağ  Kapısuyu İlköğretim Okulunda muhteşem bir çocuk şenliği düzenleyen Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği minik öğrencilere eğlenceli saatler  yaşattı.

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu yönetiminde gerçekleşen çocuk şenliğine  Hatokder yöneticileri, Kapısuyu Kırsal Kalkınma ve Turizm Derneği yöneticileri, Kapısuyu İlköğretim Okulu Yöneticileri,Öğretmenleri ve öğrenciler katıldılar.

Her bir ayrıntının en ince biçimde düşünüldüğü çocuk şenliğinde  birbirinden renkli görüntüler oluşurken minik öğrencilere Yüz boyama etkinliği ile başlayan program Palyaço eşliğinde danslar ,Halat çekme Yarışması ,Halka yarışması, Pamuklu Şeker İkramı  ve hep birlikte söylenen şarkılar ile devam ederken Ahşap oyuncak boyama etkinliği ve pastasının kesimi ile son buldu.

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu yaptığı açıklamasında:” HATOKDER olarak deprem sürecinden bu yana konteyner kentlerde kalan ve özellikle merkeze uzak köy okullarında bulunan çocuklarımızı hiçbir zaman unutmadık. Sık sık onlarla birlikte zaman geçirmeye ve bir nebze olsa yüreklerine dokunmaya çalışıyoruz.Bugünde Kapısuyu Kırsal Kalkınma ve Turizm Derneğinin daveti ile Kapısuyu İlköğretim Okuluna geldik ve altını çizerek söylemek istiyorum ki çocuklarımız kadar bizler de eğlendik.Çocuk şenliğimizde konusunda uzman Palyaçomuz  eşliğinde dans gösterileri, Yüz boyama etkinliği, Yarışmalar,Ahşap Oyuncak Boyama etkinliği, Pamuklu Şeker İkramı yaparken hep birlikte şarkılar söyleyip finalde de pastamızı kestik. Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği olarak etkinliklerimizin devam edeceğini vurgulayarak bizleri bugün okullarında ağırlayan Kapısuyu İlköğretim Okulu yöneticilerine,Öğretmenlerimize,Şenliğimize renk katan öğrencilerimize ve Kapısuyu Kırsal Kalkınma ve Turizm Derneği yöneticilerine teşekkür ediyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu