HATODER’den Merhum Başkanlarına Vefa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İki yıl önce genç yaşta hayata gözlerini yumarak tüm sevenlerini üzüntüye boğan Hatay Talesemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı ve Talesemi Federasyonu Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu vefatının ikinci yılında mezarı başında anıldı.

İlk günden itibaren merhum başkanları Burhan Kerimoğlu’nun mezarını her fırsatta ziyaret eden ve tüm programlarında ismini saygı ve özlemle yad eden Hatay Talesemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Talasemi Merkezi Sorumlu Hekimi Gönül Oktay bu kez de merhum başkanlarının mezarını yaptırarak vefa örneği sergilediler.

Hatay Talesemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı Hasan Yetkin yaptığı açıklamasında:” Hepimiz için önemli bir yere sahip olan Hatay Talesemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı ve Talesemi Federasyonu Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu’nu ebediyete intikalinin ikinci yılında mezarı başında özlemle andık. Merhum başkanımız bölgemiz Talasemi ve Orak Hücre Anemi hastalarının ağabeyiydi. Onların dertleri ile dertlenir mutlulukları ile mutlu olurdu.Telefonu bizler için 7/24 açıktı. Böylesine başarılı bir başkandan aldığımız emaneti yine ona yakışır biçimde taşımak adına var gücü ile çalışan Hatay Talesemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği olarak Başkanımızı saygı ve özlem ile anmaya devam edeceğiz.Vefatının ikinci yılında merhum başkanımızın mezarını yaptırdık.Bunun için emek harcayan kıymetli yönetim kurulu üyesi dostlarıma teşekkür ediyorum.Sen rahat uyu başkanım, Hatay Talesemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği olarak senin çizgin doğrultusunda ve senin iş disiplinin ile biz çalışmalarımıza devam ediyoruz.Ruhun şad,mekanın cennet olsun.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu