Hatayspor’un tadı yok 2-0!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Lider Trabzonspor’a konuk olan bordo beyazlılar beklentilerin uzağında bir performans sergiledi. Maçın ilk yarısını şut atamadan tamamlayan Hatayspor, Djaniny ve Cornelius’un attığı gollere engel olamadı ve sahadan puansız ayrıldı

Atakaş Hatayspor Süper Lig 17’nci hafta maçında deplasmanda lider Trabzonsporla karşı karşıya geldi. Bordo beyazlı ekibin teknik patronu zorlu mücadeleye Munir Mohamedi, Burak Çamoğlu, Fatih Kuruçuk, Simone Falette, Burak Öksüz, Samuel Adekugbe, Ruben Riberio, Isaac Sackey, Saba Lobjanidze, Dylan Saint-Louis ve Mame Diouf 11’yle başladı.

Maçın ilk yarısında oldukça kötü bir oyun ortaya koyan bordo beyazlılar rakibi karşısında zor anlar yaşadı.

GOL PERDESİNİ DJANİNY AÇTI

Ev sahibi ekip üst üste geliştirdiği ataklarda aradığı golü 23’üncü dakikada buldu. Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Cornelius’un pasında Djaniny  kaleci Munir’le baş başa kaldı. Djaniny sol çaprazdan ayağının içiyle şık bir vuruş yaparak uzak köşeden topu ağlarla buluşturdu.

Hatayspor’da sakatlanan Burak Çamoğlu 30’uncu dakikada yerini Sadık Öksüz’e bıraktı.

CORNELİUS FARKI 2’YE ÇIKARDI

Dakikalar 37’yi gösterdiğinde fark ikiye çıktı. Etkili paslarla Hatayspor yarı alanına gelen ev sahibi ekipte Denswil’le verkaç yapan Cornelius penaltı noktası civarında yaptığı etkili vuruşlar meşin yuvarlağı sağ üst köşeden filelere gönderdi.

Atakaş Hatayspor maçın ilk yarısını rakip kaleye şut atamadan tamamladı.

İKİNCİ YARIDA 3 DEĞİŞİKLİK BİRDEN

Bordo beyazlı ekip ikinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başladı. Burak Öksüz, Saba Lobjanidze ve Dylan Saint-Louis oyundan alındı. Strahil Popov, Ayoub El Kaabi ve Muhammed Mert oyuna dahil oldu.

UĞURCAN GOLE İZİN VERMEDİ

İkinci yarının ilk saniyelerinde Hatayspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen Hatayspor atağında Muhammed Mert enfes bir topuk pasıyla topu Diouf’a gönderdi. Diouf’un kafa vuruşunda kaleci Uğurcan köşeye giden topa iyi uzandı ve gole izin vermedi.

57’de Popov’un sağ kanattan yaptığı ortada Diouf kafa vuruşunu yaptı. Top kalecinin kucağına gitti.

59’da Muhammed Mert’in yerden pasında ceza sahası için sol kanatta topla buluşan Ayoub El Kaabi’nin şutundan top yandan auta çıktı.

MUNİR FARKIN ARTMASINA İZİ VERMEDİ

Ev sahibi ekip 73’te etkili geldi.  Cornelius’un pasında topla buluşan Siopis’in sert şutu kaleci Munir’den döndü.

Maçın son bölümlerinde Abdulkadir Ömür ve Koita ile gol yaklaştı. Kaleci Munir bu pozisyonlarda kalesini gole kapatarak farkın artmasına engel oldu.

Maçın sonuna ilave edilen 4 dakikalık bölümde başka gol olmadı. Hatayspor’u 2-0 yenen Trabzonspor puanını 42’ye çıkardı. Hatayspor ise 29 puanda kaldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu