Hatayspor’un hak ettiği hedeflere ulaşması için çalışacağız

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor’un yeni teknik direktörü Volkan Demirel kendisini 1+1 yıllığına Bordo-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atar atmaz soluğu Osman Çalgın Tesisleri’nde aldı. Yeni takımının başında ilk idmanına çıkan genç çalıştırıcı antrenman öncesinde oyuncularıyla tanışarak takıma hedeflerini anlattı.

Volkan Demirel yönetiminde ilk idmanını yapan Bordo-Beyazlılar, Sivasspor maçının hazırlıklarına da resmen başlamış oldu. Hatayspor kulübü tarafından yapılan bilgilendirmede, “Süper Lig’in 8. haftasında, deplasmanda oynayacağımız Sivasspor maçının hazırlıklarına başladık. Bugün ilk antrenmanına çıkan teknik direktörümüz Volkan Demirel yönetiminde, Osman Çalgın Tesisleri’nde yapılan ve yaklaşık 1 saat 10 dakika süren idmanda ısınmanın ardından dar alan çalışması yapıldı” ifadelerine yer verildi.

TEKNİK HEYET TAM KADRO İDMANDA

Teknik Direktör Volkan Demirel’in ekibinde Spor Bilimci-Atletik Performans Antrenörü Osman Ateş, Atletik Performans Antrenörü Murat Bel, Kaleci Antrenörü Cengiz Birgen, Yardımcı Antrenörler Gökhan Kağıtçıoğlu, Ekrem Ekşioğlu,  Kadir Ömeroğlu;  Maç ve Performans Analisti Özgün Miraç Özçilingir yer alıyor.

DEMİREL’DEN İLK MESAJI

Hatayspor’la sözleşme imzalayan genç teknik adam imza töreni sonrasında sosyal hesabı üzerinden kısa bir açıklama yaptı. Hatayspor’un hak ettiği hedeflere ulaşması için Hatay halkının desteğiyle çalışacaklarını ifade eden Demirel, “Atakaş Hatayspor ile yeni bir yola çıktık. Başta Başkan Lütfü Savaş olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ederim. Hatay halkının ve Hatay Spor camiasının desteği ile Hatayspor’un hak ettiği hedeflere ulaşması için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu