HATAYSPOR’UN ESKİ YILDIZI BU AKŞAM FENERBAHÇE’YE KARŞI OYNAYACAK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe’nin Konferans Ligi çeyrek finalindeki rakibi Olympiakos’un santrforlarında eski Hataysporlu golcü dikkat çekiyor. Hatayspor’da iki dönem forma giyen ve 18 golle Umut Bozok’un ardından ikinci olan Ayoub El Kaabi, bu akşam Fenerbahçe’ye karşı forma giyecek.
Faslı futbolcu depremin ardından Hatayspor’dan Suudi Arabistan takımına gitmiş, oradan da Yunanistan’ın Olympiakos takımına transfer oldu.
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesinde düzenlediği basın rakiplerinin etkili oyuncuları hakkında açıklamada bulundu.
Tecrübeli çalıştırıcı, Yunan ekibin bazı maçlarda çift, bazı maçlarda ise tek santrfor ile oynaması hakkında sorulan soruya “Yapmış olduğumuz ilk analizlerde ilk maçın skoru bize sürpriz geldi. İkinci maçta daha dengeli oynadılar ve Olympiakos takımı rakibe gücünü göstererek rakipten istediklerini aldılar. Yapmış olduğumuz analizlerde rakibimizin çift santrfor oynadığını gördük. Tek santrfor veya çift santrfor oynaması durumunda da planlarımız hazır. Onların yarın ne yapacağı önemli, bizim de ne yapacağımız önemli” yanıtını verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu