Hatayspor’u bırakma Ömer Hoca!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ömer Hoca: “Şu an kafamda gitmek gibi bir hayalim veya düşüncem yok. Ne zaman buraya faydalı olamayacağımı düşünürsem, o zaman belki gitmek düşüncesine sahip olurum. Bunu zaman gösterecek. Ama çok büyük konuşmamak lazım. Yarın ne olur bilinmez”

Atakaş Hatayspor’la beraber teknik direktör olarak tarihinde ilk kez Süper Lig’de boy gösteren başarılı çalıştırıcı, aldığı başarılı sonuçlar ve oynattığı güzel futbolla dev kulüplerin radarına girdi.

Fenerbahçe’de Ali Koç’un Vitor Pereira’yla ilgili vereceği karar merakla beklenirken Ömer Erdoğan iddiası ortaya atıldı. Futbol yorumcusu Orhan Uluca, Fenerbahçe’nin teknik direktör adaylarından birinin de Ömer Erdoğan olduğunu iddia etti. Uluca’ya göre Ali Koç ve yönetimin listesinde olan isimler Slaven Bilic, Ralf Rangnick ve Ömer Erdoğan.

SAVAŞ: ÖMER HOCA GİDECEKSE MİLLİ TAKIMA GİDER

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Ömer Hoca’ya gelen transfer teklifleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Savaş, “Süper Lig’de ilk sezonumuzda kimse bizden böyle bir performans beklemiyordu. Daha önce Karagümrük’te 11 maça çıkan genç teknik adam Ömer Erdoğan’ı takımın başına getirdik. Hocamıza, ekibine, potansiyeline güvendik. Çağı takip eden, kendisini her zaman geliştiren, yabancı dilleri olan bir hoca. Ona başarılı olabileceği bir çalışma ortamı sunduk. O da tüm mesaisini takıma harcayarak el birliğiyle bu başarıları yakaladık. Şimdi Ömer hocanın adı birçok takımla anılır hale geldi. Benim ona söylediğim bir şey var. Süper Lig’in ikinci sırasındaki takımdan ayrılıp ancak ve ancak Milli Takım ’a gidilir. O görevi de layıkıyla yapabilecek kapasitede bir isim” değerlendirmesinde bulundu.

ERDOĞAN: YARIN NE OLUR BİLİNMEZ!

Bordo beyazlı ekibin başarılı çalıştırıcısı Ömer Erdoğan, kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ömer Hoca, “İsmimizin bazı takımlarla anılması, Avrupa’dan üst düzey takımların menajerlerin arayıp bizimle çalışmak istediklerini söylemesi, bazı kulüplerin ilgilendikleri duymak tabii onur verici, gurur verici. Çok uzun vadeli açıkça bir hayalim ve planım yok” dedi.

Hatay’da mutlu olduğunu ve Hatayspor’da hedefleri bulunduğunu ifade eden Ömer Hoca’nın, transfer konusunda kapıyı tam kapatmaması dikkat çekti. Asist Analiz’de Orhan Uluca ve Kaan Kavuşan’ın konuğu olan Erdoğan, “Hatay’da kulübümüzle beraber güzel şeyler inşaa ettiğimizi düşünüyorum. Hatay’da hedeflerimiz daha bitmedi. Kendimizi geliştirirken kulübümüzü de bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Burada huzurlu bir ortam var ve şu an kafamda gitmek gibi bir hayalim veya düşüncem yok. Ne zaman buraya faydalı olamayacağımı düşünürsem, o zaman belki gitmek düşüncesine sahip olurum. Bunu zaman gösterecek. Ama çok büyük konuşmamak lazım. Yarın ne olur bilinmez” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu