Hatayspor’da vazgeçilmez olması gereken tek isim Ömer Erdoğan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kariyerine Hatayspor’da devam etmek istemeyen oyuncularda ısrarcı olmayın. Elindeki vasat kadroyla ligi rahat bir yerde bitirmeyi garantileyen Ömer Hoca ve ekibine sil baştan yeni bir kadro kurma imkanı verin. Kahraba gibi yedek kulübesine bile giremeyecek isimler yerine transferleri teknik heyetin raporları doğrultusunda gerçekleştirin

Süper Lig’de özellikle ikinci devrede aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çeken ve kadro derinliği açısından lig ortalamasının altında bir kaliteye sahip olan Hatayspor’da şimdiden önümüzdeki yılın senaryoları konuşulmaya başlandı. Teknik heyet ve yönetim takımın önemli oyuncuları arasında yer alan Munir Mohamedi, Ruben Ribeiro, Adama Traore ve Mame Diouf’un Hatayspor’da kalmasını istiyor. Ancak bu 4 oyuncu da Hatayspor’la sözleşme uzatmaya sıcak bakmıyor.

TRAORE DEFTERİ KAPANDI

Sakatlığı gerekçesiyle aylardır topa dokunmayan Traore’nin İngiliz ekibi Hull City’le anlaştığı iddia edilmişti. Teknik Direktör Ömer Erdoğan, bu sezon beklediği katkıyı alamadığı Malili oyuncuyu önümüzdeki sezonda da kadro da düşünmüyor.

RUBEN’İN DİSİPLİNSİZLİĞİ TEKNİK HEYETİ BIKTIRDI

Zaman zaman olağanüstü performanslar sergilese de özellikle son aylardaki disiplinsiz davranışları nedeniyle gündeme gelmeye devam eden Portekizli orta saha oyuncusu Ruben Ribeiro da Hatayspor’la yeni sözleşme imzalamaya yanaşmıyor. Disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik heyeti zor durumda bırakan ve Ömer Hoca’nın kararlarına saygı duymayan tecrübeli oyuncunun önümüzdeki sezonda Bordo-Beyazlı formayı giymesi beklenmiyor.

DİOUF DEVAM ETMEK İSTEMİYOR

Hem teknik heyet hem taraftarlar, Atakaş Hatayspor’un en tecrübeli ve kariyeri en parlak oyuncusu olan kaptan Mame Diouf’un takımda kalmasını istiyor. Senegalli golcü ise yönetimin sözleşme yenileme teklifine hala olumlu bir yanıt vermedi. Tecrübeli golcü çıktığı son 8 maçta ağları 1 kez havalandırdı. Bu sezon şu kadar 11 gol 3 asistle oynayan Diouf geçen sezonu 19 gol 5 asistle tamamlamıştı. 34 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda kariyeriyle ilgili son kararı vermesi bekleniyor.

YERLİ KALECİ BULUNURSA MUNİR DE GİDEBİLİR

Teknik heyet ve yönetimin takımda tutmak istediği bir diğer oyuncu olan Faslı kaleci Munir Mohamedi’de sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncular arasında yer alıyor. Zaman zaman yediği hatalı gollerle dikkat çeken Munir genel anlamda lig ortalamasının üstünde bir performans sergilemesine rağmen yine de geçen sezona oranla kalesinde daha çok gol gördü. Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı yabancı kuralına göre Süper Lig kulüpleri 2022-2023 sezonunda kadrolarında 12 yabancı futbolcuya yer verebilecek. İlk 11’de ise 7 en fazla oyuncu şans bulacak. Önümüzdeki sezon 4 yerli oyuncu zorunluluğunun gelmesiyle birlikte Hatayspor’un kaleyi yerli bir isme teslim etmesi de seçenekler arasında yer alıyor.

ÖMER HOCA: TAKIMIMIN BAŞINDAYIM

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’la birlikte halihazırda Süper Lig’de aynı takımda en uzun süre çalışan isim olan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Hatayspor’dan ayrılacağı yönündeki dedikodulara nokta koydu. Genç teknik adam, kendisine yöneltilen bir soru üzerine, “Gelecek sezon benim sözleşmem devam ediyor ve inşallah devam edeceğim. Ayrılma gibi bir düşüncem yok” yanıtını verdi. Haber: Sabahattin Atasoy

Foto altı: Diouf, Ruben, Adama ve Munir’in Hatayspor’la olan sözleşmeleri 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu