Hatayspor’da çifte hedef

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor kalan 7 kaçta Avrupa Kupalarına katılma şansını son dakikaya kadar zorlamak istiyor. Bordo-Beyazlı ekip, bir yandan da geçen sezon olduğu gibi yeniden gol kralı çıkarmanın hesaplarını yapıyor

Süper Lig’de çıktığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen Atakaş Hatayspor, ligde kalan 7 maçına Avrupa Kupalarına katılma iddiasıyla hazırlanıyor. Aytemiz Alanyaspor, Medipol Başakşehir, Adana Demirspor ve Beşiktaş’la birlikte ligi 4’üncü sırada bitirmek için kıyasıya bir rekabete giren Hatayspor, bir yandan da gol krallığı yarışı için elindeki fırsatı kovalamak istiyor. Gol krallığı sıralamasında attığı 15 golle zirvede bulunan Ayoub El Kaabi, lig sonunda da en çok gol atan futbolcu olmak istiyor. Hatayspor’da geçtiğimiz sezon Aaron Boupendza attığı 21 golle gol kralı olmuştu.

DÜŞÜK BÜTÇEYE RAĞMEN ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Ligin en düşük bütçeli kadrolarından birine sahip olan Atakaş Hatayspor, Teknik Direktör Ömer Erdoğan yönetiminde aldığı başarılı sonuçlara adından söz ettirmeye devam ediyor. Küme düşme diye bir derdi olmayan Bordo-Beyazlılar ligin kalan maçlarında hedefini “Ligi 4’üncü sırada bitirmek” olarak belirledi. Son haftalarda çıkışa geçen ve oynadığı 5 karşılaşma da yenilgi yüzü görmeyen Bordo-Beyazlı ekip önümüzdeki hafta Antalyaspor deplasmanında galibiyet kovalayacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu