Hatayspor’a bir şok daha: Traore ve Sackey kulübü FIFA’ya şikayet etti iddiası!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor, oyunculara yapması gereken ödemeleri zamanında yapmadığı için sıkıntı yaşamaya devam ediyor. Bugüne kadar bu sorun nedeniyle adı sık sık transfer yasağı ile anılan Bordo-Beyazlılar bir şok daha yaşadı. Geçtiğimiz sezon Bordo-Beyazlı formayı terleten Adama Traore ve Isaac Sackey, alacakları nedeniyle Hatayspor’u FIFA’ya şikayet ettiği iddia edildi. Bu şikayetle birlikte ödemelerin gecikmesi nedeniyle Hatayspor bir kez daha transfer tahtasının kapanması tehlikesiyle karşı karşıya geldi.

AKİTNOLA VE SANTOS’TA DA AYNI SORUN YAŞANDI

Atakaş Hatayspor’un transfer tahtası daha önce eski oyuncuları Babajide David Akintola ve Pablo Santos’un alacaklarını geç ödemesi nedeniyle kapanmıştı. Son olarak Traore ve Sackey’in kulübü FIFA’ya şikayet etmesi, kulübün ödemelerde yaşadığı sorunların bir kez daha gün yüzüne çıkmasına neden oldu. Borcun miktarı konusunda herhangi bir bilgiye ulaşılamazken, Bordo-Beyazlı kulübün gerekli ödemeleri yaparak transfer tahtasının kapanmasına engel olması bekleniyor.

GELİR GİDER TABLOSUNU AÇIKLAYIN!

Bordo-Beyazlı kulübün yöneticileri şu ana kadar gelen ve giden oyuncuların etrafında dönen para trafiği ile ilgili hiçbir açıklamada bulunmadı. Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, yeni sezon öncesinde “Küçülmeye gitmek zorundayız” şeklinde bir ifade kullanarak, kulübün maddi tablosunun iç açıcı olmadığının işaretini vermiş olsa da şu ana kadar kulüp yönetimi takımın gelir gider tablosuyla ilgili herhangi bir bilgilendirmede bulunmadı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu