Hatayspor üst üste iki kez maça 1-0 yenik başladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bir önceki hafta maçın 32’nci saniyesinde Beşiktaş’ın attığı gole engel olamayan Bordo-Beyazlılar, bu hafta da Ankaragücü deplasmanında henüz 3’üncü dakikada 1-0 geriye düştü

Atakaş Hatayspor’da maç başı krizi yaşanmaya devam ediyor. Bordo-Beyazlılar iki hafta üst üste maçalara neredeyse 1-0 yenik başladı. İlk olarak geçen hafta Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın 32’nci saniyesinde ağlarında gol gören Hatayspor, 4-1 kaybettiği MKE Ankaragücü maçında da 3’üncü dakikada geriye düştü.

Ankaragücü takımında sağ kanatta buluşan Taylan Antalyalı, savunma arkasına koşu yapan Beridze’yi gördü. Ceza sahası içinde sağ çaprazda kalecinin kapattığı köşeden ağları havalandıran Beridze takımını 1-0 öne geçirdi. Geçen hafta 32’nci saniyede gol yiyen Hatayspor, Ankaragücü maçında da henüz 3’üncü dakikada kalesinde gole engel olamayarak iki hafta üst üste acemi bir başlangıç yapmış oldu. Hatayspor Teknik Direktör Volkan Demirel’in maçın ilk anlarının hasarsız atlatılması için gerekli çalışmayı yaptırması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu