Hatayspor Süper Lig’i sevdi geçen sene 49 puan bu sene 47 puan!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor geçen sezon ilk 30 maçta 49 puan topladı. Bu sezonda da benzer bir performans sergileyen bordo beyazlılar ilk 30 haftada 47 puana ulaştı. Hatayspor geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da ligin son haftalarına Avrupa Kupaları’na katılma iddiasıyla giriyor

Atakaş Hatayspor geçen sezon tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig’de ilk 30 maçta 49 puan topladı. Bordo beyazlı ekip istikrarlı görüntüsünü bu sezonda da sahaya yansıtmaya başardı. Milli maçlar nedeniyle liglere verilen araya çıktığı 30 maçta 47 puan toplayarak giren Atakaş Hatayspor, iki sezon üst üste benzer sonuçları alarak, ligin istikrarlı takımlarından biri olduğunu ortaya koydu.

GEÇEN SEZON 30’UNCU MAÇTA GALATASARAY’I DEVİRDİ

Hatayspor geçtiğimiz sezon ligin 32’inci haftasında Antakya Atatürk Stadı’nda Galatasaray’ı ağırladı. Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig’de 30’uncu maçını Galatasaray’ı 3-0 yenerek kazanan bordo beyazlı ekip bu maçında ardından puanını 49’a yükseltmişti.

BU SEZON 30’UNCU MAÇTA BEŞİKTAŞ’TAN 1 PUAN ALDI

Hatayspor bu sezon ligdeki 30’uncu maçını yine dev bir takıma karşı oynadı. 1-0 geriye düştüğü zorlu Beşiktaş deplasmanından 1-1’lik skorla dönerek cebine 1 puan daha koyan bordo beyazlılar 30 maç sonunda 47 puana ulaştı.

SON HAFTALARA YİNE “AVRUPA” İDDİASIYLA GİRİYOR!

Geçtiğimiz sezon 30 maçta 49, bu sezon ise 47 puan toplamayı başaran bordo beyazlı ekip bir yandan istikrarlı görüntüsüyle adından söz ettirirken bir yandan da geçen sezon olduğu gibi ligin son haftalarına Avrupa Kupalarına katılma iddiasını sürdürerek giriyor. Hatayspor Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 31’inci hafta maçında, puan cetvelinde kendisinden 1 puan önde olan Adana Demirspor’u ağırlayacak. Üst sıraları yakından ilgilendiren maç 4 Nisan Pazartesi günü saat 20.30’da başlayacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu