Hatayspor, Ribeiro’ya “Yeter” dedi: Ruben kadro dışı bırakıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altay maçının devre arasında oyundan alındıktan sonra teknik heyetle tartışan Ruben, Trabzonspor maçının hazırlıklarına katılmadı. Portekizli oyuncunun Hatay’dan ayrıldığı öğrenildi. Yönetim ve teknik heyet Ruben’in kadro dışı bırakıldığını açıkladı

Atakaş Hatayspor’da Ruben Ribeiro defteri kapandı. 34 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Trabzonspor maçı öncesi teknik direktör Ömer Erdoğan ile bir görüşme yaparak, takımdan ayrılmak istediğini söylediği öğrenildi. Ruben Riberio’nun Altay maçının ikinci yarısında oyundan alınmasına tepki gösterdiği, teknik direktör Erdoğan ile gerginlik yaşadığı belirtildi. Trabzonspor maçı hazırlıklarına düzenli katılmayan yıldız oyuncunun geride kalan maçlarda forma giymek istemediğini açık bir dille söylediği ifade edildi.

YÖNETİM VE TEKNİK HEYETİN ORTAK KARARI

Portekiz ligine ve yetiştiği kulübe dönmek isteyen Ruben Riberio yönetim ve teknik heyetin kararıyla kadro dışı bırakıldı. Yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Ruben Ribeiro yönetim kurulumuz ve teknik ekibimizin ortak kararı neticesinde kadro dışı bırakılmıştır” ifadesine yer verildi.

Son maçlarda disiplinsiz hareketleriyle öne çıkan Riberio Konyaspor ve Giresunspor maçlarında forma giymeyecek. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan orta saha oyunsunun kariyerine Portekiz’de devam etmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu