Hatayspor, Lemos için Fenerbahçe’yle görüşmedi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Dünya Kupası arasına girilmesiyle birlikte, ara transfer öncesinde transfer dedikoduları da artmaya başladı. Hatayspor’da teknik direktörlük görevine Volkan Demirel’in getirilmesinin ardından, çok sayıda oyuncunun ismi Bordo-Beyazlı kulüple anılmaya başladı. Bunlardan biri de Fenerbahçe’nin Uruguaylı stoperi Mauricio Lemos oldu. Hatayspor’un Lemos’la ilgilendiği iddia edilirken,  kulüpten konuya ilişkin bir yalanlama geldi. Atakaş Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut, Bordo-Beyazlı ekibin Lemos’la görüşmediğini söyledi. Savut, Volkan Demirel Hatayspor’da olması dolayısıyla bazı Fenerbahçeli oyuncuların isimlerinin Hatayspor’la anıldığını ifade etti. Lemos’un Hatayspor’un transfer gündeminde yer almadığını ve oyuncunun transferi için Fenerbahçe ile bir görüşme yapmadıklarını ifade eden Savut, Lemos için herhangi bir planları olmadığını dile getirdi.

LEMOS BU SENE 5 MAÇA ÇIKTI

Uruguaylı defans oyuncusu bu sezon Fenerbahçe’de 2’si Spor Toto Süper Lig ve 3’ü de UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplam 5 karşılaşmada 360 dakika süre aldı. Futbolcu, 2021-22 sezonunu ise KFCO Wilrijk ekibinde geçirmiş ve kiralık oynadığı Belçika ekibinde 16 maçta 1 gol atmıştı.

Lemos, hatırlanacağı üzere Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcuya 300 bin euro değer biçiliyor. Lemos, Bruma ve Novak gibi Süper Lig’de mücadele eden Fenerbahçe kadrosuna yazılmayan isimlerden biri olmuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu