HATAYSPOR KÜME DÜŞMEK Mİ İSTİYOR 0-3

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

BORDO-BEYAZLILAR, LİGDEN DÜŞMESİ NEREDEYSE KESİNLİK KAZANAN TAKIMA MERSİN’DE 3-0 YENİLEREK, KENDİNİ ATEŞE ATTI. MAÇ SONUNDA VOLKAN DEMİREL İSTİFAYA ÇAĞRILDI
Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Atakaş Hatayspor, Mersin’de Atakaş İstanbulpor’a 3-0 yenilerek kümede kalma şansını riske attı.
Geçtiğimiz hafta lider Galatasaray karşısında oynadığı futbolla Türkiye’nin gündemine giren Bordo-Beyazlılar, sahasında ligden küme düşmesi neredeyse kesinlik kazanan İstanbulspor’a farklı maılup oldu.
Taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Hatayspor, oynadığı futbolla da büyük tepki çekti.
Her maçta olduğu gibi İstanbulspor karşısında da sahaya farklı bir kadroyla çıkan Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel’e de maç sonunda sözlü ‘İstifa’ çağrısı yapıldı.
HBB BAŞKANI ÖNTÜRK MAÇA GELDİ
Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına seçilen Mehmet Öntürk, maçı prtokol tribününden izledi ve maç öncesi de futbolculara ve teknik direktör Mehmet Öntürk’e başarılar diledi.
Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, HBB Başkanı Öntürk’ü karşıladı ve ‘Hoş geldiniz başkanım’ diyerek yerini gösterdi.
MAÇTAN DAKİKALAR
12.dakikada İstanbulspor, penaltı kazandı. Loshaj, ceza sahası içerisinde Matondo’nun müdahalesiyle yerde kalınca hakem Mert Güzenge penaltı kararı verdi.
14.dakikada Laurentino’nun kullandığı penaltıda sola uzanarak topu çelen kaleci Erce Kardeşler, Mamadou’nun tamamlamak istediği topu da çıkararak gole izin vermedi.
İlk yarı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda 68. dakikada Florian Loshaj, 71. dakikada Mendy Mamadou ve 87. dakikada Vefa Temel’in golleriyle İstanbulspor karşılaşmayı 3-0 kazandı
Ligde 10 maç sonra kazanan İstanbulspor puanını 16’ya çıkardı. Üst üste ikinci yenilgisini alan Hatayspor ise 33 puanda kaldı.
İstanbulspor, sezonun ilk yarısında Hatayspor’u 2-1 yenmişti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu