Hatayspor İstanbulspor’a bileniyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Dünya Kupası öncesi son maçını İstanbul’da oynayacak olan Bordo-Beyazlılar, maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor

Süper Lig 13’üncü hafta maçında heyecan fırtınasına sahne olan maçta ligin güçlü ekibi Başakşehir’i elinden kaçıran ve iki kez önce geçtiğimi mücadele sahadan 1 puanla ayrılan Atakaş Hatayspor, bu hafta sonu Süper Lig 14’üncü hafta maçında, deplasmanda oynayacağımız İstanbulspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde, Osman Çalgın Tesisleri’nde gerçekleşen ve 1 saat süren antrenmanda Başakşehir maçında 60 dakika ve üzeri süre alan oyuncular 25 dakikalık yenileme koşusu yaparken diğer futbolcular ise dar alan çalışması gerçekleştirdi. Başakşehir maçında oyuncuları sahaya yansıttığı mücadeleden bir hayli memnun olduğunu dile getiren Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Dünya Kupası öncesi İstanbulspor karşısında galibiyete uzanarak, liglere verilecek araya moralli girmek istediklerini söyledi.

YOĞUN PRES, HIZLI HÜCUM

Başakşehir maçında galibiyeti kaçırmalarına rağmen oyundan, takımdan ve takımın verdiği reaksiyondan çok memnun kaldığını ifade eden Volkan Hoca, ortaya koydukları mücadele dolayısıyla tüm oyuncularını tebrik etmişti. Atakaş Hatayspor’un, İstanbulspor karşısında direnç gücü yüksek, mücadele eden, pres yapan, hücuma hızlı çıkan bir anlayışla sahada olması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu