Hatayspor ilk hazırlık maçına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Fatih Karagümrük takımına 2-0 mağlup oldu. Dünya Kupası dolayısıyla liglere verilen arayı Antalya’da kamp yaparak geçiren Atakaş Hatayspor, buradaki ilk hazırlık maçında bir diğer Süper Lig takımı Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Maçın 43’üncü dakikasında Levent Mercan’ın attığı golle 1-0 öne geçen Fatih Karagümrük, ikinci yarının hemen başında da 48’de Fabio Borini’nin kaydettiği golle farkı 2’ye çıkardı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Hatayspor Antalya kampındaki ilk hazırlık maçından yenilgiyle ayrılmış oldu.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Karagümrük maçına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Bordo-Beyazlılar maça Abdullah Yiğiter, Kerim Alıcı, Recep Burak Yılmaz, Simon Falette, Engin Aksoy, Musa Çağıran, Mehdi Boudjemaa, Muhammed Mert, Dylan Saint Louis, Saba Lobjanidze, Bertuğ Özgür Yıldırım 11’yle başladı.

Teknik direktör Volkan Demirel, Dünya Kupası arasında oynadıkları ilk hazırlık maçında oynanan oyundan ziyade oyuncularının performansına önem verdiklerini, lige kadar eksiklerin giderilmesi için çalıştıklarını söyledi. Genç çalıştırıcının, Karagümrük karşısında daha çok genç oyunculara ve ligde forma şansı az bulan oyuncularından oluşan kadroyu sahaya sürmesi dikkat çekerken, bu oyuncuların son durumu hakkında değerlendirme yapabileceği ifade ediliyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu