Hatayspor içine sinecek oyuncu bulamıyor!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor, Teknik Direktörü Ömer Erdoğan yönetiminde Yukatel Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Osman Çalgın Tesisleri’nde yapılan idman öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Ara transfer döneminde takıma yeni isimler kazandırmanın zor olduğunu savunan başarılı çalıştırıcı, çok oyuncu izlediklerini ancak içlerine sinen oyuncu bulamadıklarını ifade etti.  Transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Erdoğan, “Çok oyuncu izledik. Fakat çok içimize sinen oyuncu yok. Devre arası aramıza katacağımız oyuncuların bize gerçekten katkı sağlamasını istiyoruz. Çünkü onları hazırlayacak zamanımız yok. Bir tecrübeyi Kahraba’da yaşadık. Geldiğinde hazır değildi. Liglere verilen arada Kahraba’yı biraz daha yukarıya çektik.  Biz, bize direkt katkı sağlayacak yardımcı olacak oyunculara bakıyoruz. Şu an iki tane futbolcuyla ciddi şekilde görüşüyoruz. Biri yerli, biri yabancı. Eğer şartlar uyarsa istediğimiz şekilde onları aramıza katıp transferi kapatacağız. İkisinden belki biri de olabilir. Dediğim gibi bu bir süreç” ifadelerini kullandı.

Avrupa’da transfer döneminin kapandığını hatırlatan Ömer Hoca, Avrupa’dan bazı fırsat transferleri olabileceğine işaret etti ve kulüp bulamayan, boşta olan veya kulübü tarafından kiralanmayı bekleyen veya transfer izni verilen bazı isimleri değerlendirebileceklerini açıkladı.

LİGDE HER MAÇ ZOR GEÇECEK

Afrika Uluslar Kupası’na giden futbolcuların dönmesiyle birlikte uzun bir aradan sonra tam kadro çalışacaklarını ifade eden başarılı çalıştırıcı lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyledi. Ömer Hoca,  “Arayı iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Hem idman eksiği olan oyuncularımızın durumunu biraz yukarıya çekmeye çalıştık, hem de sakat olan bazı oyuncularımızın aramıza katılması ve Afrika Kupası’ndan dönecek oyuncularımızın da aramıza dönmesiyle birlikte, uzun süre sonra tam kadro olacağız” dedi.  Sezon sonuna yaklaşırken her haftanın her puanın önemli olduğunu ve ligde her takımın bir iddiası olduğunu hatırlatan Erdoğan, her maçın çok zor geçeceğini söyledi. Ömer Hoca, “Biz aralık ayında çok fazla puan kaybettik. Ama önümüzde yine fırsatlar var. Bunun ilki de Kayseri deplasmanı, inşallah oradan iyi bir sonuç alırsak bulunduğumuz yerlerde tutunmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu