Hatayspor, gol sıkıntısını çözecek formül arayışında

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bertuğ yetersiz, Ze Luis’in kondisyonu düşük. İsabetli orta sayısı çok az. Takım çok fazla geriye yaslanıyor. Volkan Hoca, hücum zenginliğini artırmak için yoğun bir mesai harcıyor

Atakaş Hatayspor, Süper Lig’de çıktığı 11 maçta rakip kaleye sadece 8 gol gönderdi. Giresunspor’la beraber ligde en az gol atan takım olan Bordo-Beyazlılar, geçen hafta konuk olduğu ve 4-1’lik yenilgiyle ayrıldığı Ankaragücü karşısında rakip kaleye sadece 1 şut atabildi. Penaltı golü dışında rakip kaleye isabetli şut dahi gönderemeyen Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel de gol sorununa çözüm üretmek yoğun bir mesai harcıyor.

Atakaş Hatayspor’da teknik direktörlük görevine Volkan Demirel’in getirilmesiyle beraber ilk 11’de şans bulmaya başlayan genç forvet Bertuğ Özgür Yıldırım, ilk maçında golle buluşmasına rağmen ilk 11’de başladığı 3 karşılaşmada da beklentilerin uzağında kaldı ve Demirel tarafından yeniden kızağa çekildi.

Bertuğ’un yerine ilk 11’de oynayama başlayan Ze Luis de ilk maçında Beşiktaş karşısında şık bir kafa golü atmasına rağmen ortaya koyduğu performansla Hatayspor’un forvet sorununu çözebileceğine dair bir ışığı henüz veremedi.

Zorlu Başakşehir maçı öncesi Teknik Direktör Volkan Demirel’in, özelikle kanat ortalarına ağırlık vererek, Ayoub ve Ze Luis’e kafa vuruşu yapma imkanı verecek bir oyun anlayışla sahaya çıkması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu