Hatayspor galibiyete kilitlendi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İki takımda son iki maçını gol yemeden kazanarak çıkışa geçti. Zorlu mücadele öncesi tüm planlarını 3 puan üzerine kuran Atakaş Hatayspor da teknik heyet ve oyuncular galibiyete kilitlendi

Atakaş Hatayspor Süper Lig 5’inci hafta maçında yarın kendi sahasında Yukatel Kayserispor’u ağırlayacak. Saat 19.00’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi İzmir bölgesi üst klasman hakemlerinden Alper Ulusoy yönetecek.

HATAYSPOR FORMDA

Bordo beyazlılar 5’inci haftaya 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7 puanla girdi. Kayserispor’da aynı sonuçlarla 7 puan topladı. Hatayspor 4 maçta rakip kaleye 9 gol atarken kendi kalesinde ise 3 gol gördü. Bordo beyazlılar son iki maçını gol yemeden kazandı.

KAYSERİ DE SON İKİ MAÇTA GOL YEMEDEN 6 PUAN ALDI

Zor gol atan ve zor gol yiyen bir ekip görünümünde olan Kayserispor ise 4 gol attı 4 gol yedi. Sarı kırmızlılar da tıpkı Hatayspor gibi son iki maçından gol yemeden 6 puan çıkarmayı başardı.

GEÇEN SEZON İKİ TAKIMDA 3 PUAN ALDI

İki ekip Süper Lig’de bugüne kadar 2 kez mücadele etti. Geçtiğimiz sezon ligin ilk devresinde Atakaş Hatayspor rakibini Mame Diouf’un şık kafa golüyle 1-0’lık skorla devirmişti.

Antakya Atatürk Stadı’nda oynanan mücadele ise Kayserispor’un 3-1 galibiyeti ile sonuçlandı. Hatayspor’un tek golü Pablo Santos’tan gelirken, Kayseri ekibinin gollerini İlhan Parlak, Uğur Demirok ve Pedro Henrique kaydetti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu