HATAYSPOR-GALATASARAY MAÇI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
1- Böylece Galatasaray’ı yeryüzünde bu sezon yenen ikinci takım Hatayspor oldu. Bayern Münih ve Anteke.
2- Volkan Demirel, yorgun ve haftalardır aynı oyunculara yükü bindiren Okan Buruk’un, yine aynı oyunculara iğneyi basıp sahaya çıkarmasını fırsat bilerek, topu kaptığı anlarda agresif ve seri futbol oynatarak zaten yorgun olan rakibini iyice felç etti ve sahada etkisiz kalmasını sağladı.
3- Esmer kel Ze Lamkel ve Rivas Galatasaray’ın yorgun savunmasının arasında cirit atma taktiğini çok güzel uyguladılar.
4- Oysa ki İcardi, iğne vurulup sahaya çıkmaya başladıktan sonraki tek olumlu hareketi Bayern maçındaki penaltı idi. Oysa ki Bakambu Bayern’e attığı golle kendini ve moralini bulmuştu. Herkes yorgunken yine yedek başlamak oyuncuyu yıpratır, saçlarını beyazlaştırır.
5- Volkan Demirel’in ömrü iç sahada Galatasaray galibiyeti ile geçti. Fenerbahçe kalesini koruduğu 20 yıllık süreçte iç sahada Galatasaray’a hiç kaybetmedi. Şimdi de Teknik adamlıkta iç saha Galatasaray galibiyetlerine başladı.
6- Sen, yüzyılın en büyük depremini yaşa geçen sezon ligde oynama, şehrin tamamı yıkılsın, yepyeni ve kimsenin bilmediği oyunculardan ucuz bir takım kur. İlk 8 maçında hiç yenilme, sonra 3 maçlık mola ver. Ve en son şampiyonlar.liginin güçlü takımlarından Galatasaray’a İlk mağlubiyeti sen yaşat. Büyük saygıyı hakediyor Hatayspor takımı.
7- Kilama ve Erce, ilk golü yedirdi beraberce. Daha sonra Galatasaray’ın şuursuz baskısında diri ve konsantre durdular. Hatayspor’un sol stoperi Cengiz’i çok beğendim. Top yuvarlak Cengiz’in geleceği parlak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu