Hatayspor Fode Koita’yı sezon sonuna kadar kiraladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Forvet hattında Ayoub ve Bertuğ dışında alternatifi olmayan Hatayspor, Trabzonspor’un Gineli golcüsü Fode Koita ile anlaştı

Uzun süredir forvet arayışında olan Atakaş Hatayspor, aradığı golcüyü Süper Lig’de buldu. Bordo-Beyazlı ekip, Trabzonspor’un Gineli forveti Fode Koita ile her konuda anlaştı. 31 yaşındaki golcüyü sezon sonuna kadar kadrosuna katan Hatayspor, transfer ihtiyacı olan diğer mevkilere yöneldi.

Trabzonpor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın kadroda düşünmediği Fode Koita’nın yeni takımı Atakaş Hatsayspor oldu. Karadeniz ekibinin Kasımpaşa’dan transfer ettiği Koita, üst üste sakatlık problemleri yaşamış ve beklentilerin altında bir performans göstermişti. Gineli forvet, sezon sonuna kadar Hatayspor’un başarısı için ter dökecek.

TRABZONSPOR’DAN İKİNCİ TRANSER

Daha önce yine Trabzonspor’da yedek kaleci Erce Kardeşler’i renklerine bağlayan Hatayspor, Koita transferiyle birlikte Karadeniz ekibinden ikinci kez oyuncu transfer etmiş oldu. Trabzonpsor’da 21 maçta 1 gol 1 asistlik performans sergileyen Kasımpaşa’da ise 111 maçta 31 gol 9 asistlik bir performans sergilemişti. Hatayspor’un Koita transferini çok kısa bir süre içinde açıklaması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu