Hatayspor darmadağın! 0-3

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanında 4-0’lık bir yenilgi alan Hatayspor, kendi sahasında Başakşehir’e 3-0 yenildi ve kötü gidişatını sürdürdü. 90 dakika boyunca çok kötü oynayan Hatayspor, ilerleyen haftalar için olumsuz sinyaller verdi
Atakaş Hatayspor Süper Lig 15’inci hafta maçında ligin güçlü ekiplerinden Medipol Başakşehir’i ağırladı. Ruben’in cezası nedeniyle Muhammet Mert 11’de başlarken, Burak Öksüz de ilk 11’deki yerini Falette’ye kaptırdı. Popov bu sezon ilk kez bir Süper Lig maçında yedek soyundu. Mehdi ise kadroya alınmadı.
5’te Edin Visca ortaladı. Ayoub ön direkte topu uzaklaştırdı. Pozisyonun ardından maçın hakemi VAR’a gitti ve Ayoub’un topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle Başakşehir lehine penaltı verdi. 8’inci dakikada topun başına geçen Aleksic takımını 1-0 öne geçirdi.
Başakşehir 27’de yine bir penaltı golüyle farkı 2’ye çıkardı. Aleksic’in kullandığı köşe vuruşunda Mahmut’un kafa vuruşunu yaptı. Top Falette’ye çarpıp kornere gitti. VAR incelemesi sonucunda bir kez daha penaltı kararı çıktı. Topun başına geçen Aleksic farkı ikiye çıkardı.
35’te Hatayspor çok etkili geldi. Sackey’in ara pasında kaeleciyle karşı karşıya kalan Diouf’un şutunda kaleci gole izin vermedi.
43’te Traore sakatlandı. Onun yerine Popov oyuna dahil oldu.
İlk yarının sonuna 11 dakika ilave edildi.
45+4’te fark 3’e çıktı. Visca köşe vuruşunda Ndayishimiye topu kafayla indirdi. Okala kale alanında topa dokudu ve fileleri havalandırdı. İlk yarı konuk ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile noktalandı.
43’te oyuna giren Popov sakatlandı ve ikinci yarıda yerini Dylan’a bıraktı.
İkinci yarıda da Başakşehir oyunun kontrolünü elinde tuttu. Hatayspor rakip yarı alana gitmekte zorlandı.
68’de Kamara, Saba’nın yerine oyuna girdi.
90’da Bertuğ girdi, Ayoub çıktı.
Maçın sonuna 3 dakika ilave edildi. Bu bölümde başka gol olmadı ve Hatayspor maçı 3-0 kaybetti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu