Hatayspor çok kötü sonuçlar alan kadrodan daha zayıf bir kadroyla kampa giriyor!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında tel tel dökülen Hatayspor, daha da zayıflayan kadrosuyla yeni sezonun hazırlıklarına başlıyor. Hatayspor, kamp öncesinde Munir, Diouf, Ruben, Adama ve Fatih gibi önemli oyuncularla yollarını ayırırken, aralarında sadece bir oyuncunun Süper Lig tecrübesine sahip olduğu 4 yerli oyuncuyu transfer etti

Atakaş Hatayspor, yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayacak. Daha önceki sezonlarda olduğu gibi Erzurum’un Palandöken ilçesinde bulunan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde bir araya gelen Bordo-Beyazlı ekip yeni teknik direktör Serkan Özbalta yönetiminde sezon hazırlıklarına başlayacak.

Şu ana kadar tamamı yerli 4 oyuncuyu kadrosuna katan Hatayspor bir yandan mevcut oyuncularla idmanlara başlayacak bir yandan da yeni oyuncuları kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürecek.

TRANSFER EDİLEN 3 OYUNCUNUN SÜPER LİG TECRÜBESİ YOK

Yeni sezon öncesinde Diouf, Munir, Adama, Ruben ve Fatih gibi önemli oyuncularla yollarını ayıran Hatayspor’da kiralık sözleşmesi sona eren Yassiene Benzia da kamp kadrosunda yer almadı. Bordo-Beyazlı ekip şu ana kadar stoper Recep Burak Yılmaz, stoper Cengiz Demir, orta saha Musa Çağıran ve forvet Koray Yağcı’yı kadrosun kattı. Bu transferler arasında Süper Lig tecrübesi bulunan tek isim olan Musa Çağıran da son sezonlarda pek fazla forma şansı bulamıyor.

NOKTA TRANSFER GELECEK Mİ?

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında tel tel dökülen Hatayspor, üst üste oldukça başarısız sonuçlara imza atmıştı. Kötü sonuçlar alan kadrodan 6 önemli oyuncuyu kaybede, önemli oyuncularını kaybetmesine karşın bu oyuncuların yerini dolduracak transferleri henüz gerçekleştiremeyen Hatayspor’un nokta transfer yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu