Hatayspor, Ayoub’u gözden çıkardı: Bonservisini öde, El Kaabi’yi al!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Ayoub El Kaabi’yi gözden çıkardı. Başkanvekili Özat, Ayoub için belirledikleri rakamın ödenmesi halinde golcü oyuncunun takımdan ayrılacağını açıkladı.

Atakaş Hatayspor Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Mustafa Özat, Bordo-Beyazlı ekibin Faslı golcüsü Ayoub El Kaabi’nin takımdaki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ayoub’la yaptıkları sözleşmenin sezon sonunda sona ereceğini hatırlatan Özat, ara transfer döneminde El Kaabi için bekledikleri rakamı veren bir takım çıkması halinde golcü oyuncunun gitmesine izin vereceklerini söyledi. Ayoub El Kaabi’nin Hatayspor için önemli bir oyuncu olduğuna değinen Özat, kulübün belirlediği rakamın altında bir teklif gelmesi halinde Ayoub’u göndermeyi düşünmediklerini de sözlerine ekledi.

Bu açıklamanın ardından Ayoub’la yol ayrımının gündemde olduğu da ilk kez resmi bir şekilde dillendirilmiş oldu. Edinilen bilgilere göre Katar’dan bir takım Ayoub El Kaabi için resmi bir teklifte bulundu. El Kaabi’nin de kariyerine başka bir takımda devam etmeyi istemesi ayrılık ihtimalini güçlendiriyor. Hatayspor yönetiminin El Kaabi’nin sezon sonunda serbest kalacağını göz önünde bulundurarak Ayoub’tan para kazanmak adına pazarlığı çok fazla uzatmayacağı tahmin ediliyor. Bordo-Beyazlı ekip Ayoub’un gidişiyle elde edilecek parayla kadrosuna yeni bir forvet kazandırmak istiyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu