Hatayspor, Aslan’ı şut yağmuruna tutacak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İki takımında önemli oyuncularından yoksun bir şekilde karşı karşıya geleceği zorlu mücadelede tüm planlarını galibiyet üzerine kuran Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, oyuncularına “Kaleyi gördüğünüz anda şut atın” talimatı verdi.

takaş Hatayspor Süper Lig 21’inci hafta kapanış maçında yarın saat 19.00’da Yeni Hatay Stadı’na Galatasaray’ı ağırlayacak. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren bordo Atakaş Hatayspor’da yeni transfer Mahmoud Kahraba takımla birlikte çalışmalara başladı. Kulüp tarafından yapılan bilgilendirmede, “Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Teknik direktörümüz Ömer Erdoğan yönetiminde, Osman Çalgın Tesisleri’nde yapılan ve yaklaşık 1 saat 15 dakika süren idmanda pas drili, dar alan çalışması ve taktik çalışması gerçekleştirildi. Yeni transferimiz Mahmoud Kahraba takımla birlikte çalışmalara başladı” ifadelerine yer verildi.

HATAY, İSMAİL ÇİPE’NİN ZAAFLARINDAN FAYDALANMAK İSTİYOR

İki takımında önemli oyuncularından yoksun bir şekilde karşı karşıya geleceği zorlu mücadelede tüm planlarını galibiyet üzerine kuran Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, oyuncularına “Kaleyi gördüğünüz anda şut atın” talimatı verdi. Galatasaray kalecisi İsmail Çipe’nin zaaflarından yararlanmak isteyen bordo beyazlı ekibin rakip kaleyi şut yağmuruna tutması bekleniyor.

Zorlu maç öncesi Hatayspor 32 puanla 6’ıncı sırada yer alırken, 27 puanı bulunan Galatasaray haftaya 12’inci sırada giriş yapıyor.

GALATASARAY SON 9 MAÇTA SADECE 1 KEZ KAZANDI

Süper Lig’de oldukça başarısız bir dönemde geçen Galatasaray son 10 lig maçında sadece 2 galibiyet alabildi. Oynadığı son 9 maçta sadece 1 kez 3 puan alabilen sarı kırmızılar son 10 maçta 4 kez kaybederken 4 kez de sahadan 1 puanla ayrıldı. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim’le yollarını ayıran Galatasaray, Atakaş Hatayspor maçına yeni direktörü Torrent yönetiminde çıkacak.

HATAYSPOR ÇIKIŞ ARIYOR

Atakaş Hatayspor ise son 10 haftada 4 maçtan galibiyetle ayrılırken 6 maçtan ise puan çıkaramadı. Lige iyi başlayan ancak son haftalarda istikrarsız bir görüntü ortaya koyan bordo beyazlılar Galatasaray’ı devirerek moral depolamak ve üst sıraları zorlamak istiyor.

SÜPER LİG’DEKİ 4’ÜNCÜ RANDEVU

Geçtiğimiz sezon iki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Galatasaray Diagne, Pablo (kendi kalesine) ve Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle 3-0 kazanmıştı. Atakaş Hatayspor Antakya Atatürk Stadı’nda ağırladığı rakibini yine aynı skorla devirerek rakibine sezonun en farklı mağlubiyetini tattırmış ve Aslan’a şampiyonluk yolunda ağır bir darbe indirmişti. Bordo beyazlıların Galatasaray’ı 3-0 yendiği maçta goller Mame Diouf (2) ve Ruben Riberio’dan gelmişti. Bu sezonun ikinci haftasında İstanbul’da oynanan mücadele ise Galatasaray’ın 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Hatayspor’un tek sayısı Saba Lobjanidze’den geldi.

İKİ TAKIMDA ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Zorlu maç öncesinde iki takımda da önemli eksikler bulunuyor. Atakaş Hatayspor’da Afrika Kupası için milli takımlarına giden Ayoub El Kaabi, Adama Traore ve Munir Mohamedi Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Bu oyuncuları dışında bordo beyazlı ekipte sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Galatasaray’da ise Covid olan Taylan Antalyalı, sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Mbaye Diagne, Patrick Van Anholt ile kart cezalısı Victor Nelsson’un yanı sıra Afrika Kupası’na katılan Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed Hatayspor’a karşı forma giyemeyecek.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu