Hatayspor 3’te 3’e kilitlendi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Volkan Demirel yönetiminde ikide iki yapan Atakaş Hatayspor bugün saat 14.30’da deplasmanda Fatih Karagümrük’le karşı karşıya gelecek.  Maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Bordo-Beyazlılar, rakibini devirerek galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor

Hatayspor Süper Lig’de 10’uncu haftaya 7 puanla 17’nci sırada giriş yaparken, Fatih Karagümrük de 6 puanla Hatayspor’un bir basamak altında bulunuyor. Hatayspor Volkan Demirel yönetiminde çıktığı ilk 2 maçından 6 puanla ayrıldı. Ligde çıktığı 8 maçta sadece bir galibiyet alan Karagümrük, son 2 maçından da puan çıkaramadı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’ye 5-4 kaybeden İstanbul ekibinde Hatayspor maçı öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

HATAYSPOR 4 MAÇTA RAKİBİNDEN 7 PUAN ALDI

İki takım Süper Lig’de 5’inci kez karşı karşıya gelecek. Hatayspor daha önce oynanan 4 karşılaşmada rakibi karşısında iki galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Hatayspor geçen sezon rakibini iç sahada 3-0’la geçerken deplasmandaki maçtan ise 1-1’lik beraberlikle döndü. Bordo-Beyazlılar bir önceki sezonda ise rakibine deplasmanda 1-0 kaybetmiş kendi sahasındaki maçı ise 3-1 kazanmıştı.

AYOUB, GEÇEN SEZON İKİ MAÇTA KARAGÜMRÜK’E 3 GOL ATTI

4 maçta Karagümrük kalesinde toplamda 7 gol gönderen Hatayspor’da bu gollerin 3’ü Ayoub El Kaabi’den geldi. Hatayspor’un Karagümrük’e geçen sezon attığı 4 golün 3’ünde imzası olan Faslı golcü bugünkü maçta da takımın en büyük gol ümidi olacak.

HATAYSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in geçtiğimiz haftaya Alanyaspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11’de değişikliğe gitmesi beklenmiyor.  Hatayspor’un Fatih Karagümrük karşılaşmasına Erce Kardeşler, Kerim Alıcı, Ognjen Vranjes, Burak Öksüz, Kaan Kanak, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Rayane Aabid, Saba Lobjanidze, Ayoub El Kaabi (kaptan) ve Bertuğ Özgür Yıldırım 11’iyle başlaması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu