Hatayspor 15 puan geriden geliyor!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sezona küçülme politikasıyla giriş yaparak transferde vasat isimlere yönelen ve lige Serkan Özbalta’yla başladıktan sonra hezimet üzerine hezimet yaşayıp Volkan Demirel’i takımın başına geçiren Hatayspor’un Süper Lig’deki ilk yarı performansı geçen seneyi mumla aratıyor. Geçtiğimiz sezonda ligin ilk yarısında 19 maç oynayıp 32 puan toplayan ve 5i’nci sıraya yerleşen Bordo-Beyazlılar, içinde bulunduğumuz sezonda ise 18 maçta sadece 17 puan toplayarak, ligin ilk devresini küme düşme potasında tamamladı.

GEÇEN SENE DEVREYİ 5’İNCİ SIRADA KAPATTI

Hatayspor geçen sezon ligin ilk yarısında oynadığı 19 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Bordo-Beyazlı ekip, attığı 27 gole karşılık kalesinde 23 gol gördü. İç sahadaki 9 maçta 16, deplasmandaki 10 maçta da 16 puan alan Hatay ekibi, ilk yarıyı 32 puanla 5’inci sırada bitirdi.

BU SENE EN ÇOK GOL YİYEN TAKIM!

Bu sezon çıktığı 18 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 yenilgi alan Bordo-Beyazlılar, rakip kaleye sadece 15 gol atabildi. Hatayspor bu istatistikle birlikte ligin en az gol atan takımı oldu. Hatayspor kendi kalesinde ise 33 gol gördü ve ligde en kötü averaja sahip iki takımdan biri oldu.

NOKTA TRANSFER ŞART

Mevcut kadro yapısıyla küme düşmesi muhtemel takımlar arasında gösterilen Hatayspor’un nokta transfer yapmasının zorunlu olduğu değerlendiriliyor. Yönetime sezon başında yapılan hataları tekrar etmeme çağrısında bulunan Bordo-Beyazlı taraftarlar Hatayspor’un Süper Lig’e büyük zorluklarla çıktığını ve küme düşme ihtimalinin kabul edilemez olduğunu dile getirerek yönetimden nokta transfer beklediklerini ifade ediyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu